Новий заклад. Київ: заміський ресторан у стилі хюге DOM на Бориспільській трасі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: заміський ресторан у стилі хюге DOM на Бориспільській трасі
21-07-2021 0 6312


Назва: DOM

Де: с. Проліски, вул. Кільцева, 7, Київська область

Формат: заміський комплекс-ресторан

Бюджет: ₴₴

Заміський комплекс-ресторан DOM заміський ресторанний комплекс у стилі хюге, що знаходиться у с.Проліски вздовж Бориспільської траси. Дорога до комплексу з центру міста займає близько 30 хвилин.

Інтер’єр, виконаний у стилі хюге, створює відчуття затишку. В оформленні використовувалися природні матеріали: дерево, скло, метал, а також старовинна цегла та історична бруківка. Над столами — світильники з абажурами з натуральної вовни, а у вбиральні — глиняні рукомийники з кольоровими візерунками. Також затишок створюють зелень та відкритий вогонь.

Заховатися від сонця чи дощу можна у лаунж-зоні — критій терасі з панорамними вікнами та низькою посадкою. А за порцією сонячних променів приїжджати на літню терасу під накриттям. Тераса з м’якими диванами розташована одразу біля басейну. Тут подають страви з основного меню.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Для дітей у комплексі передбачена анімація та няні, що працюють цілий день, триповерховий будиночок з розвагами та безпечним батутом на даху, що вже скоро відкриє свої двері, мотузкове містечко та зіп-лайн.

«Ми будували його з любов’ю, пристрастю і азартом! Це був стрибок вище голови для всіх нас, і ми його зробили!… Ми дуже хочемо подарувати Вам літо у нас в DOMі», — розповів в Facebook один з засновників проекту Микола Калашник.

За кухню в DOM відповідає Тарас Хрущ (колишній шеф ресторану Barvy та бутік-готелю 11 Mirrors). У меню поєднали українські продукти, страви з азійським акцентом та хіти світової гастрономії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Формуванням винної карти займався сомельє Святослав Клімчук (працював в Odessa, «Веранда на Дніпрі», Fenix). До неї потрапили як вина з класичних винних регіонів, так і неочевидні знахідки з Чехії, Угорщини та навіть Уругваю. Також окреме місце виділили категорії натуральних та біодинамічних вин.

Відкриття комплексу в тестовому режимі відбулося у липні 2021. Наразі заклад працює з 11:00 до 23:00.

Дещо з меню: 

  • чебурек з яловичиною та цибулевим варенням — 180 грн
  • крокети зі свинини та вугра з кукурудзяним бешамелем — 360 грн
  • шоколад з місо та морозивом з страчателли — 250 грн
  • квітки цукіні з томатною сальсою — 235 грн
  • бурата з лавандовою олією і шпинатом — 265 грн
  • севіче з томатів з авокадо і солодкою цибулею — 245 грн

Фото: ресторан DOM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi