Новий заклад. Київ: кавʼярня-бар «Центр міста» в ЖК «Славутич» - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: кавʼярня-бар «Центр міста» в ЖК «Славутич»
29-11-2023 0 651


Центр міста

Де: вул. Зарічна, 6

Години роботи: щодня 09:00 — 22:00

На лівому березі столиці, в ЖК “Славутич”, відкрився новий заклад — назва “Центр міста” це своєрідна сатира, у відповідь на жарти про лівий берег столиці.

«Основною ідеєю закладу є створення особливого класного місця на Лівому березі, з атрибутами центра міста, серед яких памʼятник Тарасу Григоровичу Шевченку. Який стоїть в закладі. Адже, який центр міста без памʼятника Кобзареві?», — розповідають у закладі. 

Гості “Центра міста” можуть насолодитися картинами українського художника Петра Бойка. Також в закладі можна знайти книги українських письменників, які гості позичають для читання. При вході в заклад є корнер окулярів “На очі”.

Концепція закладу “кавʼярня-бар”: з 08:00 до 16:00 заклад працює в форматі кавʼярні, з випічкою, десертами та сніданками all day; а з 16:00 до 22:00 починають готувати ще й коктейлі. За бар відповідає бар-менеджер Владислав Мацак (який паралельно керує баром в закладі “Суспільний”, а раніше працював у столичних барах “Negroni”, “Zigzag” та багато інших). За кухню “Центра міста” відповідає Семен Полонський, який раніше працював в закладах: Belliniʼs, Satori та “Комета”. 

В закладі діє особливий розклад меню по дням тижня: понеділок — вечір вина, вівторок — десерти від сестер Бабенцових, середа — день пасти, четвер — рибний день + на барі ексклюзивно готують легкий коктейль «Без похмілля», неділя — Ponchik boy.

Дещо з меню:

  • Цитрусові сирники під білим шоколадом — 195 грн,
  • Хот-дог Грибний — 220 грн,
  • Паста з анчоусами — 255 грн,
  • Лососеві котлетки — 265 грн,
  • Xумус з лососем — 180 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi