Новий заклад: лаунж-бар та party-локація EDEN Bar & Rooftop Garden by Mantra - PostEat

пошук

Новий заклад: лаунж-бар та party-локація EDEN Bar & Rooftop Garden by Mantra
08-07-2019 0 2884


Заклад: EDEN Bar & Rooftop Garden by Mantra

Де: Київ, вул. Хрещатик, 38.

Формат: лаунжбар та party-локація

Бюджет: $$$.

EDEN Bar & Rooftop Garden by Mantra розпочав роботу наприкінці червня на даху київського ЦУМу, що розташований за адресою вулиця Хрещатик, 38.

«Києву відкривається абсолютно новий формат денних вечірок на кращому даху столиці, — розповідають у закладі. — Дизайн, архітектура і музика цією атмосферою наповнений кожен день EDEN Bar & Rooftop Garden».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У коктейльній карті — класичні та авторські коктейлі, що поділені на 3 категорії: освіжаючі, фруктові та кислі, солодкі та міцні.  Серед коктейлів — Spritz (220 грн), Yuzu French на джині, японському лікері та ігристому (170 грн), Basil Beauty (120 грн), пряний Renoire на основі рому, червоного вермуту з вишневим присмаком (200 грн) тощо. Окрім коктейлів, пропонують міцний алкоголь — американський та ірландський віскі, кальвадос, ром, коньяки, бренді, горілка та інше.

У меню кухні — устриці, різноманітні закуски та салати, 4 види піци, страви з м’яса та риби, а також десерти.

EDEN Bar & Rooftop Garden by Mantra працює у форматі майданчику для вечірок та інших заходів. По п’ятницях та суботах тут проходять виступи діджеїв. На найближчий час на даху EDEN Bar & Rooftop Garden by Mantra заплановані сети діджеїв як-от Shai T, Serge Proshe, південноафриканського артисту Lazarusman, голандського діджею Karmon та інших.

Фото: EDEN Bar & Rooftop

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi