Новий заклад. Львів: грузинське кафе «ЛЯЛЯ» навпроти парку Франка - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: грузинське кафе «ЛЯЛЯ» навпроти парку Франка
26-09-2022 0 2456


Де: м. Львів, вулиця Словацького, 16

Формат: грузинське кафе

Бюджет: ₴₴

Голини роботи: щодня 11:00 — 22:00

Невеличке грузинське кафе «ЛЯЛЯ» розпочало роботу у Львові на перетині Словацького та Крушельницької,  навпроти парку Франка. «Ми переїхали до Львова на початку війни, усією родиною. Та вирішили робити те, що краще всього вміємо, це ресторан і саме грузинська кухня. З Грузією ми разом понад десять років, усі рецепти — це особисті надбання з усіх подорожей по Грузії. У штаті переважно вимушені переселенці з Києва, Запоріжжя, Харкова, Дніпра та трохи львів’ян. Для нас дуже важливо допомогти тим, у кого війна відібрала спокій та домівки. Тут усі ми робимо справжню ляльку. Наша ЛЯЛЯ — це коли, щось робиш понад своїх можливостей, для досягнення максимального результату та внутрішнього задоволення», — розповідають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«ЛЯЛЯ» — ловке грузинське кафе, де традиційний смак грузинської кухні зустрічається із сучасністю, щоб радувати, дивувати і множити задоволених людей. Тут готують сучасну Грузію, ви з легкістю побачите в класичних стравах запозичені продукти з різних держав. В меню різноманіття хачапурі та хінкалі, страви на мангалі, традиційні закуски та салати. Також є спеціальна пропозиція «грузинський сніданок» — п’ять хінкалі з міксом м’яса та кухоль пиво за 99 грн.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В закладі представленні майже всі регіони Грузії: Кахетія, а саме Телаві, трохи Аджарії, а саме Батумі, трохи Тбілісі, крихта Сванетії, та класика Імеретії, а саме Кутаїсі, та звичайно Мегрелія. Кафе імпортує деякі інгредієнти з Грузії, а саме усі спеції, сиропи лимонадів Лагідзе, джонджолі та вино. На сьогодні мають 35 видів вина, усі розлиті в Грузії. Від простих і зрозумілих, до витриманих у квеврі та помаранчевих.

Дещо з меню:

  • кабачки з шором, в’яленим томатом та базиліком – 148 грн,
  • зелений салат з гостро-солодкою смаженою печінкою та авокадо- 195 грн,
  • хачапурі мегрулі з копченим сиром та стружкою тунця – 240 грн,
  • хачапурі царський аджарський п’ять сирів з трав’яним соусом- 240 грн,
  • хінкалі індичка з сиром- 35 грн/1 шт.,
  • долма кахетинська у соусі шкмерулі – 225 грн.

Фото надані закладом

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi