Новий заклад. Львів: грузинський ресторан «Ахалі» навпроти театру Леся Курбаса - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: грузинський ресторан «Ахалі» навпроти театру Леся Курбаса
16-01-2023 0 1778


Де: м. Львів, вул. Леся Курбаса, 4 (навпроти театру ім. Леся Курбаса)

Формат: міське кафе, ресторан

Бюджет: ₴₴

Години роботи: пн-нд 12:00-22:00

Цими днями у Львові відкрився третій грузинський ресторан «Ахалі». Сучасний молодіжний інтер’єр, що поєднав стильний мінімалізм і автентичний грузинський колорит. В інтер’єрі багато елементів ручної роботи: різьблене деревʼяне панно, ткані килими, великі інстаграмні люстри, безліч керамічних ваз та глечиків різної величини. Власники кажуть, що збирали їх по всій Україні: з Києва, Запоріжжя, а деякі, що вціліли, навіть зі Словʼянська везли поміж обстрілами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цей заклад вирізняється з поміж двох інших діючих «Ахалі», що працюють на Дудаєва, 7 та Дудаєва, 16, оновленим меню, подачами та новими стравами. Тут, крім класичних страв грузинської кухні за традиційною рецептурою, ви зможете скуштувати філе міньйон, тартар з свіжої яловичини, рулети з запеченого перцю в лабне, сет мазанок, ціле курча, форель з мангалу. Незмінними фаворитами гостей закладу залишаються фірмові чорні хінкалі, хачапурі та шашлик. А на десерт пропонують хінкалі з вишнею та маскарпоне.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У барній карті представлений асортимент популярних грузинських та українських крафтових вин. Для поціновувачів міцних напоїв у меню є 10 видів настоянок та 3 види чачі. До кінця січня заклад планує презентувати нову авторську коктейльну карту, де будуть топові коктейлі світу в грузинській інтерпретації. На столах для гостей є милі листівки, які можна взяти на згадку. На випадок відсутності електроенергії у закладі є генератор.

Дещо з меню:

  • Фірмові чорні хінкалі із сиром сулугуні та шпинатом — 41 грн/1 шт.,
  • Хачапурі на мангалі з сулугуні в листковому тісті — 157 грн,
  • Хорці да квелі (авторський кебаб з телятини та свинини від дядька Зураба з сиром сулугуні та соковитими томатами усередині) — 197 грн,
  • Бабагануш — 162 грн,
  • Оджахурі — 221 грн.

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi