Новий заклад. Львів: one euro bar «Білий Налив» на Чорновола - PostEat

пошук

Новий заклад. Львів: one euro bar «Білий Налив» на Чорновола
06-03-2020 0 2235


Назва: «Білий Налив»

Де: м. Львів, проспект В’ячеслава Чорновола, 57

Формат: one euro bar

Бюджет: ₴

7 березня об 11:00 у Львові відкривається третій в місті «Білий Налив» — демократичний формат сидру, устриць та хот-догів від ресторатора Дмитра Борисова. Заклад працюватиме на проспекті В’ячеслава Чорновола. «Білий Налив» — 1 euro bar, де практично будь-яка страва або напій коштує 29-39 гривень, а замовлення видають максимум за 3 хвилини.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В меню нового «Білого Наливу» класичні свіжа устриця з лимоном (29 грн), хот-дог класика або вега (29 грн), дабл-дог (39 грн), пиріг з куркою або з яблуком (29 грн). Також будуть нові позиції мережі — хот-дог у вершковому бріоші з пряною сосискою (49 грн), кесадилья з пряною сосискою, кукурудзою й ананасом (49 грн). З напоїв — улюблені яблучний сидр або розе (29 грн/0,33 л), яблучна наливка (29 грн), кальвадос (29 грн), лимонад (29 грн), гарячий яблучний алкогольний пунш (39 грн).

На честь відкриття всіх-всіх-всіх будуть пригощати сидром та хот-догом за чек-ін — щоб отримати подарунок, треба просто зроби пост або сторіз з відміткою @biliy.nalyv та показати на касі. Вечірка із запальним DJ-сетом розпочнеться о 20:00.

Фото: «Білий Налив»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi