Новий заклад: найбільше кафе-пекарня «Хлібний» у Пасажі - PostEat

пошук

Новий заклад: найбільше кафе-пекарня «Хлібний» у Пасажі
20-12-2019 0 3111


Нове кафе-пекарня «Хлібний» відкриється у Пасажі на Хрещатику 25 грудня. Цей заклад стане четвертим у мережі й наразі найбільшим (115 посадкових місць). Він матиме два входи — з вулиці Городецького та із самого Пасажу. Велика площа нового «Хлібного» дозволить повністю прибрати формат самообслуговування — всі замовлення приноситимуть офіціанти, тож відвідувачі зможуть не відволікатися від своїх бесід чи розпочатої роботи.

Над інтер’єром працювала незмінна архітекторка «Хлібного» Маша Шубіна. Цього разу ключовим кольором для внутрішнього вбрання вона обрала м‘ятно-зелений відтінок. Також Маша приділила багато уваги елементам декору для дітей, адже формат закладу спрямований на те, щоб зробити відвідування всією родиною максимально комфортним. Так, у новому «Хлібному» з‘явився стилізований дерев’яний коник, вінтажний пеленальний столик і навіть крихітний умивальничок для найменших відвідувачів.

Щодо меню, у пекарні, як і зазвичай, пропонуватимуть хліб і випічку власного виробництва. Їх створюватиме пекар Владислав Марчук (The Burger, Holy Chick). За каву у закладі відповідає чинний чемпіон світу з приготування кави у джезві Слава Бабич. До речі, купити ранкову каву дорогою на роботу або замовити повноцінний сніданок у закладі можна буде вже о 07:30 — саме о цій годині відчинятиметься новий «Хлібний».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Є гарна новина і для всіх, хто любить поспати довше: традиційні ранкові страви — сирники, яєчню з шинкою, тости з авокадо — у мережі пекарень можна замовити протягом усього дня. А ще одне з найбільших нововведень, яке стосується кафе у Пасажі: завдяки більшій площі закладу, його кухня буде обладнана спеціальними пічками, тож зовсім скоро «Хлібний» пригостить своїх відвідувачів ще й млинцями.

Назва: «Хлібний»

Де: вул. Хрещатик, 15

Формат: кафе-пекарня

Бюджет: ₴₴

Фото: «Хлібний»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi