пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Назва: руфтоп-бар «Закат» та ресторан у готелі «Брик»
Де: провулок Маяковського, 7
Формат: ресторан та руфтоп-бар у готелі
Години роботи: ресторан працює з 07:00 до 22:00, бар на даху працює з 07:00 до 12:00 та з 16:00 до 02:00
Бюджет: ₴₴
В Одесі почав працювати готельний комплекс «Брик» з рестораном та руфтоп-баром. Заклад розташований у провулку Маяковського. Поряд міський сад, Соборна площа та Одеський оперний театр. До вулиці Дерибасівської вісім хвилин пішки, до пляжу Ланжерон — близько 20 хвилин на автомобілі.
Інтер’єр готелю відрізняється стриманими кольорами та мінімалізмом. Комплекс названо на честь Лілі Брік — творчині одного з найвідоміших літературно-художніх салонів початку XX cт. та «музи російського авангарду».
В межах готелю працює ресторан, де готують сніданки, обід та вечерю. До створення меню ресторану долучився бренд-шеф Олексій Краковський.
Дещо з меню:
• Севіче з лаврака з кумкватом — 215 грн
• Тартар з телятини — 190 грн
• Запечений батат з горгондзолою — 145 грн
• Салат з кіноа та томатною сальсою — 205 грн
• Стейк-бургер — 225 грн
• Люля кебаб з хумусом та салатом з томатів — 215 грн
• Боул із домашньою гранолою, кокосовим молоком і манго — 185 грн
• Авокадо-тост — 165 грн
• Французький омлет із сиром брі — 125 грн
На даху готелю працює відкритий бар «Закат». Коктейлі бару створені спільно з командою київського Beatnik Bar.
Коктейльна карта створена у форматі листівок, присвячених героям концепції комплексу — Лілі Брік, Володимиру Маяковському, Осипу Брік. На всі коктейлі діє єдина ціна — 220 грн.
Фото: Instagram Brik
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi