Харківський Beatnik bar перезапустили в Києві - PostEat

пошук

Харківський Beatnik bar перезапустили в Києві
28-09-2019 0 2658


Команда харківського бару Beatnik bar переїхала в Київ та перезапустила заклад на вулиці Великій Васильківській біля станції метро «Площа Льва Толстого».

Beatnik bar відкрився у Харкові у 2017 році та запропонував гостям концепцію атмосферного бару з авторськими коктейлями. Коли бар втратив приміщення, власниця Тетяна Брауде запропонувала Миколі Голотіну перезапустити заклад на новому місці, але зберегти оригінальну концепцію, команду та карту коктейлів.

«Вся суть в команді — всі хто працював у старому “бітніку” працюють в новому. Вони всі різні, як люди, але разом працюють, як єдине ціле. Втрачати таку команду в наш час — небачена розкіш», — коментує Микола Голотін.

Хранителем цінностей «бітніків» у закладі називають бар менеджера Романа Стадника. Карту коктейлів презентують 3 жовтня. Ціна коктейлів буде стартувати від 200 грн. Харківський концепт лише трохи змінили в бік респектабельності. В закладі розраховують, що бар стане «комфортним місцем, де можна спокійно провести вечір між думками та хорошим алкоголем».

Beatnik bar — це заклад у форматі secret place і звичної вивіски у нього немає. Щоб потрапити в бар, треба зайти у двір біля кафе «БПШ» (під вивіску салону краси Barhat) та знайти чорні двері з ліхтарем. Бар починає працювати з 18:00.



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi