Новий заклад. Одеса: в'єтнамське бістро «Звёздочка» - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: в'єтнамське бістро «Звёздочка»
04-09-2020 0 1391


Назва: Звёздочка. Вьетнамское бистро

Де: м. Одеса, вул. Пушкінська, 31

Формат: кафе

Бюджет: ₴₴

Команда міського кафе «Мінімаліст», одного з найпопулярніших закладів міста для сніданків серед одеситів та гостей міста, відкрила автентичне азіатське бістро «Звёздочка» з фокусом на страви в’єтнамської та китайської кухні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Ми запросили в якості бренд-шефиню Марі, в’єтнамку, яка працювала в таких проектах як «В’єтнамський привіт» та ресторані NĂM. Вона добре розуміє автентичніть та смаки страв, що для нас було пріоритетом. Ми створюємо доступне та зрозуміле азійське кафе, в якому лише оригінальні рецепти та продукти. Ми навіть в’єтнамських фермерів під Одесою розшукали. Окрім класики, як от декілька варіацій супу фо, бан мі, спрінг-ролів чи бань бао, ми додали у меню нестандартні варіації: тілапія в солоному лемонграссі чи тофу в кисло-солодкому соусі та незабаром здивуємо жаб’ячими лапками за оригінальним колоніальним рецептом», — розповідають редакції PostEat у закладі.

Окрім їжі, команда приділила увагу приготуванню кавових напоїв (свіжа обсмажка), церемоніальній японській матчі, крафтовим чаям (з бутонів роз, жасмину, пандану та лемонграссу) та звичайно классичному мангошейку, який готують в різних варіаціях (від молока до кокосової води).

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

На тарелке рыба видна. Соус добавить можно. Воскресный день.

Публикация от Звёздочка. Вьетнамское бистро (@zvezdochka.bistro)

Скуштувати пропонують у закладі Фо Бо (148 грн), Бун Бо Нам Бо – рисову локшину з яловичиною, в’єтнамською зеленню та соусом Нем (130 грн), Ка ранг муой – тілапія в солоному лемонграссі та соусом з тамаринду (140 грн), холодну каву по-в’єтнамськи зі згущенним молоком (45 грн) або мангошейк на кокосовому молоці (95 грн).

Фото: Звёздочка

Читайте також:

Новий заклад. Одеса: тапас-бар Pinchos Bar на Віце-Адмірала Жукова

Новий заклад. Одеса: кава тістечка шу брауні та кекси у «Крем-Кафе»

Новий заклад. Одеса: класичні та авторські коктейлі у демократичному Bulldog bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi