Новий заклад: паб «Кеды искусствоведа» тепер і у Києві - PostEat

пошук

Новий заклад: паб «Кеды искусствоведа» тепер і у Києві
21-06-2019 0 1904


Заклад: Кеды искусствоведа

Де: Басейна, 2.

Формат: паб

Бюджет: $$

У п’ятницю, 21 червня відбудеться офіційне відкриття нового пабу «Кеды искусствоведа». Заклад розташований у комплексі «Arena City», що на вулиці Басейна, 2.

Засновники називають заклад «пабом, в якому люблять людей і пиво». У закладі 24 крани, на яких 16 видів крафтового пива. Окрім цього, тут пропонують міцні алкогольні напої — віскі, ром, текіла, джин, коньяк і бренді, а також каву та чай.

З їжі тут пропонують різноманітні закуски на зразок сендвічу бан-мі в булці біо з картоплею фрі (154 грн) або моцарели з черешною, томатами, маслом базиліка і граніте (172 грн); салати — з качкою, ферментованим бананом, сиром дорблю та кисло-солодким соусом (153 грн), а також супи (99 — 150 грн) та десерти (99 — 115 грн). Серед основних страв — свинячі реберця BBQ (239 грн), язик теля з кремом з адигейського сиру і тартаром із баклажанів (175 грн) тощо.

Перший паб «Кеды искусствоведа» відкрився у Дніпрі у 2016 році. У 2018 році паб визнали найкращим пабом України за версією ресторанної премії «Сіль».

Фото: Кеды искусствоведа — Киев

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi