Новий заклад: сніданки та low ABV коктейлі в ресторані Forever Young на Бессарабці - PostEat

пошук

Новий заклад: сніданки та low ABV коктейлі в ресторані Forever Young на Бессарабці
20-11-2019 0 2034


18 листопада в центрі міста відкрився новий заклад Forever Young, який наразі працює в тестовому режимі. Заклад відкрив ресторатор Ігор Сухомлин, відомий такими проєктами як «Чашка», Mimosa Brooklyn Pizza та Fish & Pussycat. Раніше на цій локації працював заклад «Срібні ложки».

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

Відкрили двері! Чекаємо вас за адресою: Басейна, 5Б 💥

Публикация от Forever Young (@foreveryoung.kyiv)

Інтер’єр ресторану розробка Balbek Bureau Слави Балбека — лаконічний світлий простір, великі вікна, жива зелень. Меню Forever Young космополітичне — тут можна спробувати форшмак з оселедця та копченого палтуса на злаковому тості (162 грн), тако з яловичиною, харісою та овочевою сальсою (245 грн), ризото з печеним баклажаном, артишоками та пармезаном (245 грн), голубці з крабом у вершковому соусі (450 грн).

Також у Forever Young подають сніданки — боул із зеленою гречкою, авокадо, бататом та м’яким яйцем (215 грн), шакушуку з м’яким яйцем, харісою та йогуртом (207 грн), омлет з індичкою пастрамі та трюфелем (177 грн).

В коктейльній карті ви знайдете три розділи з різною міцністю напоїв: Low ABV з низьким вмістом алкоголю (Young – 180 грн, Crisp – 210 грн), помірно міцні Medium (Bastarda – 150 грн, TGIF – 250 грн) та міцні Strong (Fairy – 280 грн, Cowboy – 200 грн). У винній карті представлені позиції келихами та пляшками; окрім ігристих, білих, червоних та рожевих вин є позиції помаранчевих вин ֫ серед всіх категорій є натуральні/біодинамічні позиції.

Назва: Forever Young

Де: вул. Басейна, 5Б

Формат: ресторан

Бюджет: ₴₴

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi