Однобочковой джин вінтажа 2011 року від The Botanist - PostEat

пошук

Однобочковой джин вінтажа 2011 року від The Botanist
31-05-2021 0 1292

Партнери

Автор


На честь своєї десятої річниці бренд The ​​Botanist випустив незвичний для джинової індустрії лімітований реліз – однобочковий джин вінтажа 2011 року — The Botanist 2011 Single Cask Islay Aged Gin, що робить його одним з найбільш витриманих джинів в світі.

Джин The Botanist – це молодий бренд джину, який випускається з 2011 року на винокурні Bruichladdich (Шотландія, острів Айла) і в цьому році святкує свій перший ювілей – 10 років з моменту створення.

Лімітований реліз The Botanist 2011 Single Cask Islay Aged Gin примітний тим, що витримувався в дубовій бочці на складах віскі дістіллерії Bruichladdich з того самого 2011 року, коли була випущена найперша партія джину The Botanist.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Під пильним наглядом майстра-дистиллера Адама Хеннета цей джин витримувався в бочках з-під преміального червоного французького вина Pauillac, вбираючи в себе аромати дубової бочки і морських бризів узбережжя острова Айла.

Всього 1 бочка була розлита по пляшках в рамках випуску лімітованого релізу, і всього 418 пляшок по 350 мл надійдуть у продаж на умовах онлайн аукціону в рамках щорічного фестивалю Bruichladdich Distillery’s Fèis Ìle 2021, який відкриється у неділю, 30 травня і буде проходити онлайн в цьому році. Зареєструватися для участі в аукціоні можна тут. Ціна за 1 пляшку лімітованого джина складе 75 фунтів стерлінгів.

The Botanist 2011 Single Cask Islay Aged Gin є втіленням експериментального підходу, цікавості і прогресивного духу бренду.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Текст та фото надані The ​​Botanist.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi