Організатори Ulichnaya Eda перенесли відкриття сезону - PostEat

пошук

Організатори Ulichnaya Eda перенесли відкриття сезону
11-03-2020 0 764

Партнери

Автор


Відкриття сезону Ulichnaya Eda, яке було заплановано на 28 березня, не відбудеться. Про це повідомив засновник фестивалю Роман Тугашев. Таке рішення було прийнято з метою убезпечити відвідувачів в період поширення коронавірусної інфекції, яка зараз виявлена в 90 країнах.

«Наші фестивалі щорічно збирають тисячі гостей і їх безпека для нас завжди на першому місці. Незважаючи на те, що локація Ulichnaya Eda знаходиться на відкритому повітрі, ми вирішили перестрахуватися і скасувати захід у кінці місяця. Сподіваюся, шанувальники фестивалю поставляться до цього рішення з розумінням. Ми обіцяємо використати час до наступного івенту максимально продуктивно і зустрічати гостей підготовленими на 200%», зазначив Тугашев.

Команда Ulichnaya Eda продовжує готуватися до наступних заходів, удосконалює рівень організації та посилює заходи безпеки.

«Наша територія буде ще більше укомплектована антисептичними засобами, якими і раніше міг скористатися кожен бажаючий. Дуже важливо в цей період пам’ятати про запобіжні заходи», додав Тугашев. 

Крім скасованого фестивалю з квітня по жовтень в рамках Ulichnaya Eda на арт-заводі «Платформа» заплановано ще 8 заходів: Kyiv Coffee Festival vol.6, Ulichnaya Eda.Wine, Santa Muerte Carnival, Ulichnaya Eda.День народження, Kyiv Beer Festival vol.6, Ulichnaya Eda. BBQ, «Білі ночі» в червні та серпні.

Фото: facebook.com/ulichnayaeda

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi