Оскар-2020: вперше не було багато м'яса - PostEat

пошук

Оскар-2020: вперше не було багато м'яса
10-02-2020 0 264


В ніч з 9 на 10 лютого в Лос-Анджелесі відбулась церемонія вручення кінопремій світу — Оскар 2020.

І поки одні, затамувавши подих, з нетерпінням чекали результатів і обговорювали вечірнє вбрання зірок на червоній доріжці, іншим же було вкрай цікаво дізнатися, чим же пригощали зірковий бомонд на престижної кінопремії?

Як і останні 26 років, учасників і гостей кінофестивалю пригощали кращі ресторатори на чолі з шеф-кухарем Вольфганг Паком (Wolfgang Puck). Але вперше Оскар-меню складалося з 70% страв рослинного походження й на 30% з риби та м’яса.

Гостей кінопремії балували різноманітними десертами такими як: брауні з солоною карамеллю, тістечками з пурпурного ямса і кокосових вершків, а також равіолі з темного шоколаду і юдзу, пирога з куркою. 

 

А у представників ЗМІ була унікальна можливість спробувати дивовижне поєднання свіжої моцарели і буррата.

Абсолютно всі гості кінопремії за традицією отримали можливість скуштувати знамениті кулінарні статуетки Оскар, які в 2020 році були приготовлені з копченого лосося, а також шоколаду, вкритого 24-каратним золотом.

Відзначимо, що на рослинному меню кінопремії Оскар наполягали відомі голлівудські Вегетаріанці та вегани, серед яких Леонардо ДіКапріо, Тобі Магуайр, Джаред Лето, а також Хоакін Фенікс, про якого видання PostEat вже розповідала, що він багато років вважається супротивником вживання м’яса тварин.

Також на головній кіновечірці подавали шампанське Piper-Heidsieck, і вина Френсіса Копполи. А знаменитий бармен Чарльз Джой пригощав гостей котейлями на основі текіли Don Julio.

Фото: wpcatering / Instagram

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi