«Оскар» запропонує гостям веганське меню через Хоакіна Фенікса - PostEat

пошук

«Оскар» запропонує гостям веганське меню через Хоакіна Фенікса
30-01-2020 0 2021


Страви тваринного походження виключили з меню сніданку номінантів «Оскар», не буде їх на закритому пре-паті церемонії, а урочиста вечеря після вручення нагород буде на 70% «зеленою».

Традиційний сніданок номінантів Oscars Nominees Luncheon відбувся 27 січня. Згідно з опублікованими фотографіями меню в соціальних мережах з нього були виключені страви тваринного походження.

Очікується, що оскарівська вечірка «пре-паті» 7 лютого у Беверлі-Хілз, яку організовує  холдинг кіноагентств William Morris Endeavor також буде веганською.

Щодо головної вечері церемонії «Оскар», то меню на 70% буде складатись з страв рослинного походження. Також буде обмежено використання пластикового столового приладдя та пластикових пляшок.

Організатор заходів «Оскар» пояснили, на зміни їх надихнув Хоакін Фенікс, який вже дотримується рослинної дієти та є учасником руху за права тварин. У цьому році актор змагатиметься за «Оскар» в категорії «Краща чоловіча роль».

92-я церемонія вручення премій Американської кіноакадемії відбудеться в ніч з 9 на 10 лютого.

Відомо, що Бред Пітт та Хоакін Фенікс відзначили меню на «Золотому Глобусі». На церемонії перше подавали страви на основі рослинних продуктів.

Фото: instagram.com/joaquinphoenixactor/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi