Особливий ресторанний настрій вдома з Cooking Box - PostEat

пошук

Особливий ресторанний настрій вдома з Cooking Box
13-04-2020 0 1360

Партнери

Автор


«Сьогодні на обід приготуємо різото з чорнилом каракатиці, креветками та карамелізованими яблуками. А на вечерю — індонезійське карі з куркою за рецептом Андрія Чілі. Завтра, післязавтра, наступного тижня будемо готувати…».

 

 

Кажуть, що приготування страв вдома робить людину щасливішою. А на карантині нам всім дуже не вистачає страв ресторанного рівня. Але уявіть собі закупи для тижневого вишуканого меню на всю сім’ю — список продуктів буде довжелезним, не все вдасться знайти одразу і купити лише на кілька порцій. Доведеться переплачувати.

Добре, якщо ви досвічений гастрогік та знаєте, що купувати і як готувати улюблені страви. А для тих, хто не хоче ходити по магазинах і прагне навчитись готувати під керівництвом шефа створили новий сервіс Cooking Box.

Мета проєкту — навчити готувати вдома страви ресторанного рівня без переплат та походів по магазинах.

Ресторанний рівень? Для цього напевно треба вміти професійно готувати?

Зовсім ні. Для проєкту відомі шеф-кухарі запропонували добірку популярних страв. Творці сервісу Cooking Box обрали з них ті, які буде просто та цікаво приготувати вдома. Знайшли інгредієнти, організували доставку та зняли відео-рецепти для кожної страви. Замовнику залишається тільки крок за кроком разом з шефом приготувати страву вдома.

 

 

Ніби просто і зручно. Але ж напевно дуже дорого?

Cooking Box не готує страви, а тільки добирає продукти до страв. Тому  вартість страви близька до вартості її інгредієнтів. І навіть дешевша, бо сервіс закуповує продукти гуртом. Команда Cooking Box миє, чистить, пакує та доставляє інгредієнти. Спробуйте місяць замовляти страви від сервісу, а потім порівняйте з вашими звичними витратами на продукти. 

 

 

Як працює сервіс?

Головна ідея Cooking Box — створити ідеальне меню на тиждень без походів у супермаркети. Замовнику треба тільки обрати кількість страв, які він хоче готувати щодня (не менше двох). Далі обрати зручний час доставки.  Заявки до 15:00 доставляють наступного дня, після 15:00 — через день. Всі замовлення комплектуються у день доставки, щоб інгредієнти були свіжими. Це схоже на схему постачання ресторану свіжими продуктами, тільки роль шефа у ній граєте ви.

 

 

Які страви можна приготувати?

Команда Cooking Box щотижня оновлює меню і публікує 8-10 рецептів у каталозі для замовників. Великих меню на кількасот страв у проєкті не буде. Це дозволяє краще контролювати якість та свіжість продуктів. Після кожного оновлення меню, команда сервісу радить замовникам нові страви з огляду на їх попередній вибір. На випадок, якщо замовник забуде обрати страви, сервіс зробить це сам згідно зі смаками замовника.

 

 

Як сервіс гарантує свіжість інгредієнтів для страв?

Пакування Cooking Box розроблене таким чином, щоб продукти і навіть коробка не торкались неперевірених  поверхонь і кур’єра. Зніміть обгортку та одразу ставте коробку в холодильник. Продукти доставлять свіжими та охолодженими завдяки генераторам холоду у комплекті доставки. Набір інгредієнтів доставляється без базових продуктів (сіль, перець, оливкова олія тощо), але їх можна дозамовити.

 

 

Зверніть увагу! Оплата замовлень безконтактна і здійснюється через форму на сайті. Кур’єр зателефонує замовнику перед доставкою і запитає, де залишити бокс — на порозі або у консьєржа. Заходи безпеки вимушені, але карантин — не привід відмовляти собі у стравах ресторанного рівня.

 

Фото надані Cooking Box

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi