Пішов з життя відомий австралійський винороб українського походження Тарас Охота - PostEat

пошук

Пішов з життя відомий австралійський винороб українського походження Тарас Охота
15-10-2020 0 1502


Учора пішов з життя Тарас Охота австралійський винороб з українським корінням. Він поєднував у собі рок-зірку, бас-гітариста, серфера та одного з оригінальніших виноробів. Це хлопець з панк-естетикою, який виробляє вишукані вина, які розпродаються за кілька днів. З того часу, як Тарас заснував власний бренд, Ochota Barrels, разом зі своєю дружиною Ембер, він став маяком в світі вина.

Українські бабуся і дідусь Тараса виробляли органічне вино в долині Клер у Південній Австралії задовго до того, як воно здобуло світову популярність. Вони вирощували виноград без пестицидів, виготовляли вина без використання сірки та тримали його в старих бочках Vegemite. Такий базовий підхід в процесі виготовлення мали ключовий вплив у ставленні Тараса до вина та життя.

Фото: Ochota Barrels website

Закінчивши школу, Тарас отримав ступінь з гостинності та продовжував паралельно грати в панк-групі, яка виступила на великому музичному фестивалі. Він ледь не став наступною рок зіркою. Однак, його перша робоча посада менеджер виноградників та вивчення енології.Здобувши знання та кваліфікацію, Тарас отримав можливість працевлаштування в Каліфорнії. Він професійно поєднував серфінг та гру в гуртах зі зборами врожаю та роботою у виноробні.

Повернувшись у Південну Австралію, Тарас та Ембер придбали землю на пагорбах Аделаїди та відкрили власну винну марку Ochota Barrels. Це була його мрія: маленька марка, що виробляє унікальні вина з мінімальним втручанням. Він збирав фрукти з навколишніх виноградників на пагорбах та з насаджень в долині Макларен і долині Баросса. Тарас збирав виноград трохи раніше, ніж більшість виноробів, шукаючи ідеального балансу між фруктовим смаком та кислотністю. «Моя ідея полягає в тому, щоб зберегти ту природну кислотність, яку можливо отримати лише від раннього збору», — говорить він. «Завдяки цьому ви маєте менший рівень алкоголю, ніж у типових австралійських винах. Наші вина мають енергію «.

Фото: Ochota Barrels website

«Ochota Barrels» має велику лінійку вин Тараса та Ембер, але їхня головна філософія проста: виробляти смачні вина, використовуючи підхід, що веде до основ. Вони використовують фрукти з органічних виноградників і мінімізують використання хімікатів. Як вони кажуть на своєму веб-сайті: «В основному, ми просто хочемо створити щось смачне та чудове. Менше неприємностей і більше любові».

Тарас ніколи не боявся йти своїм шляхом. У його плани не входило догоджати публіці. Проте його елегантні вина, позбавлені фальші, покорили серця багатьох. Вина Ochota Barrels розпродаються протягом декількох днів після випуску.

Фото: Ochota Barrels website

Читати ще: Английское вино: мировой бестселлер, о котором ничего не знают дома

Вино від Dom Perignon виготовлене з урожаю 2010 року, про який винороби хотіли б забути

Відкриття у Лондоні першого бару з оранжевим вином

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi