пошук
пошук
Поп-апи від міських кафе, кав’ярень і барів та тимчасові гастрономічні проєкти люблять гості і люблять заклади. Заклади, які ризикують влаштовувати поп-апи, часто знаходять нову форму виразу своєму гастрокреативу і роблять трошки різноманітніше життя своїх гостей.
І ще скажемо про важливий момент, який часто залишають поза увагою — у всіх цих проєктах є місце не тільки для гастрономії, а й для взаємодії з місцевими виробниками, підтримки міських кафе та барів, а іноді й створення нових культурних центрів, які не обмежуються класичними форматами.
В Києві роблять поп-апи, які збирають локальні продукти від малих виробників, пеканень, гастропроєктів, запрошують шефів із сусідніх кафе, барів і створюють теми для гастрономічних подій. І це класна модель, яка може стати основою культурного та гастрономічного ландшафту.
Розказуємо про найближчі поп апи, що будуть на вихідних і трошки пізніше. Ходіть в цікаві місця і пробуйте, що пропонують!
Pop up від AM Bistro в Coffee Records
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цієї неділі AM Bistro знову вирушає до Coffee Records, аби нагодувати вас найсоковитішими пиріжками в місті. Ось що розказують по це в закладах:
«Цієї неділі найсоковитіші пиріжки в місті від AM Bistro вирушають до Coffee Records.
• яловичина та чедер
• капуста та грудинка
• гриби та вершковий соус
• вишня та мак
Чотири смаки, один день, жодного шансу залишитися голодним.
Coffee Records
неділя 23.03 | старт о 10:00″
Pop up від Сarrotcakekyiv в Soul Cafe
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
POP UP від Soul Cafe та Сarrotcakekyiv повертається на Русанівку! Цього разу на вас чекають сінабони, які доведуть, що ідеальний десерт може бути ще смачнішим. Ось що кажуть в закладах:
«POP UP від @carrotcakekyiv знову на Русанівці!
цього разу у гості завітають сінабони:
-абрикос & карамель – ніжні, пухкі булочки з пряною корицею, вершковим кремом та соковитим абрикосом у карамельній глазурі.
-малина & фісташка – ідеальне поєднання свіжої малини, фісташки та крем-сиру у золотистому тісті з ароматом кориці.
-пекан & білий шоколад – насичений вершковий смак з додаванням білого шоколаду та хрусткого пекану.
проведемо вихідні смачно!
Русанівська набережна, 10
22.03-до останнього сінабона!»
Ще один pop up від KASUTEIRA в 1900 COFFEE
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Залиште плани на завтра і приєднуйтесь до алкогольного матча поп-апу, який влаштовують 1900 COFFEE та KASUTEIRA. Тут пройде цілий майстер-клас з @i.galetich, де навчать готувати коктейлі з матчею та різними видами алкоголю — комбінація, що змусить вас по-новому поглянути на старі добрі напої.
Команди закладів розказали деталі:
«Ви лише прокинулися, а ми уже прийшли до вас з планами на суботу.
Це такі плани, коли ранковий детокс вихідний перетікає у вечірні келихи з друзями.
Влаштовуємо алкогольний матча поп-ап з @i.galetich
О 14:00 зустрічаємося на Гончара, 74а, де будемо вчитись готувати коктейлі з матчею та різними видами алкоголю.
А з самого ранку на вітрині, на вас будуть чекати матча десерти від @kasu.teira
22 березня в @1900coffee
Щоб забронювати місце пишіть в коментарі, або нам в дірект».
Дводенний спешл від нашого шефа Юрія Нікітюка в NUNU (місці змістовної шаурми)
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цього вікенду київський гастроландшафт чекає спешл від шефа, який не боїться експериментувати з найсміливішими ідеями. Планується вертел з трьох видів дичини для шаурми. Всі звикли до звичних комбінацій, але поєднання дичини в контексті вуличної їжі? Це новеньке щось.
«nu, запрошуємо тебе на дводенний спешл від нашого автора @yuriy_nikityk!
робитимемо шаурму з 3 видів дичини на вертелі — де ти ще таке бачив? іншими словами: супер унікальна історія
вже у цю суботу та неділю з 13:00 чекатимемо тебе на ЯрВалу 30/18
поспіши, бо sold out завжди підкрадається непомітно!»
Pop up від KYI cocktail bar&shop в Pyvna Duma
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
29 березня в Pyvna Duma ви не просто почуєте Київ, ти його відчуєте і побачите, і — звісно — скуштуєте, завдяки KYI cocktail bar&shop. Нова хвиля, де коктейлі переплітаються з локальними інгредієнтами та атмосферою пивного бару. Готуйтесь до цього гастрономічного вихору. Місце обране, час призначено — тож 29 березня ваш шлях лежить до Pyvna Duma.
Ось що пишуть заклади про подію:
«Чуєш Київ?
Ми теж.
І скоро ти почуєш його ще гучніше.
І навіть скуштуєш.
29.03 у @pyvna_duma
Готуйся «
Фото: позичені у всіх закладів, про які йде мова
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi