Поради щодо догляду за шкірою: 8 літніх лайфхаків для чутливої шкіри - PostEat

пошук

Поради щодо догляду за шкірою: 8 літніх лайфхаків для чутливої шкіри
22-06-2022 0 430

Партнери

Автор


Літо для багатьох – найкраща частина року, на яку ми з нетерпінням чекаємо. Але пекуче літнє сонце може бути шкідливим для шкіри, якщо не доглядати за нею належним чином. Для чутливої шкіри вплив променів може бути особливо згубним. Далі ділимося порадами про те, як потурбуватися про шкіру цього типу влітку.

Будьте уважні при купівлі продуктів для шкіри

Щоразу, коли ви купуєте косметичні засоби, звертайте увагу на їхні інгредієнти. Ретельно вивчіть, що підходить вашій шкірі, шукайте ці компоненти у продуктах та вибирайте з розумом. Намагайтеся шукати поєднання дбайливого впливу, ефективної формули та тривалого ефекту, як у косметиці бренду CeraVe, широко представленої в каталозі інтернет-магазину Watsons: 

https://www.watsons.ua/ru/14914/brand/cerave.

Ніколи не забувайте про сонцезахисний крем

Сонцезахисний засіб необхідно наносити перед кожним виходом на вулицю влітку. Він захищає нашу шкіру від ультрафіолетових променів сонця та діє як своєрідний щит для обличчя. На ринку є різні типи сонцезахисних продуктів. Тому в залежності від свого типу шкіри виберіть засіб із відповідним SPF. Сонцезахисний крем хронологічно повинен бути останнім кроком у догляді за шкірою. Крім того, його слід наносити не тільки на обличчя, а й на шию, руки та ноги для загального захисту шкіри.

Регулярно робіть пілінг

Вважається, що влітку не слід робити пілінг, але це помилка. Відлущування все ще необхідне, але його частота може бути змінена залежно від типу шкіри. Використовуйте м’які, неагресивні засоби для шкіри, оскільки вони не ушкоджують її поверхню.

Дотримуйтесь водного балансу

Влітку наше тіло втрачає багато води через потовиділення задля природнього охолодження. Це призводить до нестачі вологи в організмі і, як наслідок, до сухості шкіри. Тому у спекотний період року варто збільшити споживання води.

Вмивайтеся не рідше двох разів на день

Умивання обличчя холодною водою влітку надає шкірі полегшення та додає свіжості. Для збереження здорової шкіри не витирайте обличчя, натомість промокніть його м’яким рушником, а потім дайте висохнути на відкритому повітрі протягом 3-4 хвилин. Це дозволить зберегти шкіру зволоженою та зменшити сухість.

Захистіть себе від прямого сонячного проміння

Фахівці рекомендують при виході надвір влітку намагатися максимально прикривати тіло від ультрафіолетових променів сонця. Для цього використовуйте сонцезахисні окуляри, капелюхи, панами, шарфи, намагайтеся уникати прямих сонячних променів і залишатися якнайдовше в тіні.

Не припиняйте зволожувати

Існує міф про те, що влітку шкіра не потребує зволоження, що є докорінно неправильним. Використовуйте зволожуючі засоби, які містять менше хімічних та більше органічних речовин. Подбати про чутливу шкіру в літній період допоможе косметика CeraVe: фахівці компанії розробили засоби для різних потреб – від зволожувального молочка та крему до очищувальних гелів, емульсії та міцелярної води.

Дбайливий догляд про шкіру допоможе зберегти її здоров’я і подарує сяйво.

Текст та фото надані партнером Watsons.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi