Презентація Сергія Клімова и «Нерозказана історія українського виноробства»: секрети козаків-виноробів та виноградних скарбів - PostEat

пошук

Презентація Сергія Клімова и «Нерозказана історія українського виноробства»: секрети козаків-виноробів та виноградних скарбів
22-01-2024 0 315


Дата: 25.01.2024

Час: 19:30

Локація: міське кафе «Хармс»

Адреса: Київ, вул. Володимирська, 45а

Формат: Презентація книги «Нерозказана історія українського виноробства», зустріч з автором книжки Сергієм Клімовим іавтограф-сесія

Посилання на подію

Facebook Cегрія Клімова

В цей четвер, 22 січня, в кафе Хармс Сергій Клімов буде презентувати свою книгу «Нерозказана історія українського виноробства».

В компанії Сергія, який давно і професійно займається вином, вивчає виноробство України та розвиває цю галузь в рамках найвідоміших українських винних фестивалів Kyiv Food and Wine Festival та Brave Wine, ви дізнаєтесь багато корисної та цікавої інформації про історичні аспекти його дослідження та про давніх українських виноробів, якими виявились козаки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Якщо уявити, як українські воїни, представники однієї з перших в світі професійних армій, суворі та могутні козаки розвивали виноробство, одразу уявляються якісь кінематографічні образи. Про це 100% буде цікаво дізнатись в деталях – розпитати у Сергія про особливості цих виробництв, рівень їх розвитку в ті часи, про методи та сорти винограду, які вирощували чи використовували козаки.

Ця книга, не просто дослідження, це певною морою систематизовий та зібраний до купи історичний спадок українського виноробства.

Ми впевнені, що не тільки новчаки, а любителі вина, які глибоко занурені в тему українського вина з радістю розпитають Сергія про його експедиції на українські виноробні, про козаків-виноробів та інші деталі книги. 

Не пропустіть цю класну можливість дізнатися більше про історію українського виноробства від фахівця та пристрасного поціновувача вина. Самі збираємось та й вас запрошуємо на подію, яка обіцяє багато відкриттів, як для новачків так і для обізнаних шанувальників винної культури.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Про Сергія

Сергій Клімов – не лише автор книги, він учасник Асоціації сомельє України і, як ми писали вище, засновник двох фестивалів Kyiv Food and Wine Festival та Brave Wine, ідеолог і співвласник мережі винних барів Like a Local’s. Як будь який фахівець, він постійно розширює та вдосконалює свої знання, зокрема, включаючи навчання в міжнародній організації Wine & Spirit Education Trust (WSET).

Гадаємо варто використати цю унікальну можливість, щоб дізнатися більше про захопливу історію українського виноробства від людини, яка фактично живе культурою вина. Бо скільки того життя?! Правда ж?

Джерело: ФБ Сергія Клімова  

Фото: ФБ Сергія Клімова 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi