Про що говорили на форумі «RestoPraktiki» у Києві - PostEat

пошук

Про що говорили на форумі «RestoPraktiki» у Києві
17-05-2023 0 953


11 та 12 травня у Києві пройшов український ресторанний форум «RestoPraktiki». Настав час дізнатись про що спікери розповідали гостям заходу.

Співзасновник «Міністерства шаурми» та «Міністерства чебуреків» Євген Таллер розповідав про феномен «міністерств», а саме: стратегію, аудиторію, імідж шаурми в місті та як з цим всім можна працювати.

Український ресторатор Ігор Сухомлин пройшовся по змінах ринку та нових трендах, відкрив завісу створення та зміни концептів. Також доторкнувся до теми планів закордоном і уявлення інвесторів та орендодавців про українців та місцевий ресторанний ринок.

Ресторатор Дмитро Собакарь розповів про Грузію в Полтаві та особливості ресторанного бізнесу в регіонах.

Ресторатор Тарас Ковальчук – головний у Храмі Лисих & СО з Тернопілля розповів про реальність, з якою стикнулися з початку війни, про роботу навіть, коли на кожному шляху очікують перевірки, про велику сміливість та відданість справі. Він згадав про тернопільські реалії, та як креатив в управлінні розв’язує питання бізнесу та маркетингу.

Про зростання бізнесу під час війни поділився думками комерційний директор Glovo Україна Олександр Здрілко.

Олександр Собко розповів про підхід під час відкриття проєкту «Витач«.

Тема кави завжди буде актуальною, тому кавовий експерт, співзасновник палярні «Фунт Кави» та 9 кавʼярень Фелікс Безрук розповів про останні та актуальні новини зі світу кави.

Співзасновниця студії дизайну NUMO Design Ната Соболева розповіла, що з NUMO Design вони намагаються створювати нові сенси у закладах. 

Дизайнер і ресторатор Павло Гук розповів як змінити концепт після запуску, чим керуватися і як діяти, коли розумієш, що щось йде не так, але нібито так і треба.

Ресторатор Ілля Сьомін розповів про продукт, про українську якість борошна, маркетингові підходи та купу досвіду і контролю, щоб досягати якості кожного проєкту.

Михайло Селецький та Ігор Кузнєцов розповіли про сучасні сервіси для вашого закладу від Expirenza.

Український шеф-кухар Володимир Ярославський розповів про мережу ресторанів української кухні «Най».

Фото: Instagram restopraktiki

Читайте також: 

Компанія Keurig випускає кавомашину для приготування кави з льодом

У Канаді закривається антикапіталістичне кафе через відсутність доходів

Glovo впроваджує розширені соціальні гарантії для кур’єрів в Україні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi