Про засновника World Central Kitchen зняли фільм - PostEat

пошук

Про засновника World Central Kitchen зняли фільм
04-05-2022 0 792


Американський кінорежисер Рон Говард зняв фільм про іспансько-американського шеф-кухаря Хосе Андреса, який заснував міжнародну гуманітарну організацію World Central Kitchen. Вона відповідає за забезпечення людей їжею у зонах стихійного лиха та військових дій. Фільм, який називається “We Feed People”, вийде 27 травня на National Geographic Documentary Films.

Фільм висвітлює неймовірну місію та еволюцію організації World Central Kitchen. За 12 років World Central Kitchen перетворилась з маленької групи волонтерів на одну із найбільш шанованих гуманітарних організацій в секторі ліквідації наслідків стихійних лих.

Нагадаємо, неприбуткова організація World Central Kitchen відповідає за забезпечення людей їжею у зонах стихійного лиха та військових дій. Організацію у 2010 році заснував іспансько-американський шеф Хосе Андрес, тоді організація забезпечила їжею жертв землетрусу в Гаїті. 

Хосе Андрес народився в Іспанії і зробив кар’єру шеф-кухаря та ресторатора у США. Його заклади працюють у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Вашингтоні. Упродовж останніх дванадцяти років Андрес допомагає всім, хто цього потребує. Команда World Central Kitchen встигла попрацювати на Гаїті, в Пуерто-Рико, Домініканській Республіці, Нікарагуа, Перу, Камбоджі та Кубі. Після російського вторгнення Україна стала наступною країною, яка потребує допомоги World Central Kitchen.

Фото: National Geographic Documentary Films

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi