«Просто залишайтесь вдома»: знаменитості власним прикладом закликають дотримуватись карантину - PostEat

пошук

«Просто залишайтесь вдома»: знаменитості власним прикладом закликають дотримуватись карантину
20-03-2020 0 771


Арнольд Шварценеґґер, Меттью Макконахі, Ентоні Гопкінс закликають людей залишатись вдома. Це сповільнить темпи поширення коронавірусу та зменшить навантаження на системи охорони здоров’я.

В одному зі своїх відео Шварценеґґер вчить свою собаку Черрі мити руки з милом 20 секунд. В іншому закликає не виходити з дому без зайвої потреби та «не слухати бовдурів», які поширюють фейки та паніку. В одному з останніх роликів Арні насолоджується сигарою у басейні та нагадує, — «Залишайтесь вдома».

 

 

Актор Меттью Макконахі закликав проводити час вдома та нагадав, — «Червоне світло завжди змінюється на зелене. Почекаємо вдома».

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

 

Ентоні Гопкінс під час карантину зняв відео, як грає на фортепіано для свого кота Нібло, — «Кіт перевіряє чи я здоровий та вимагає, щоб я його розважав». Кіт з’явився в актора у 2010 році під час фільмування картини «Ритуал». Він побачив нічийне кошеня у готелі в Будапешті і забрав його з собою у США.

 

 

Важливо! На сайті світової ініціативи #StayTheFuckHome вказано головний аргумент для самокарантину:

У зв’язку з відсутністю на цей час імунітету у людей до  коронавірусу та вакцини теоретично ним перехворіє все людство. Більшість людей переживе хворобу у легкій формі, але люди похилого віку, з послабленим імунітетом та хронічними хворобами перебувають у групі ризику.

Без самокарантину кількість хворих стрімко зростатиме, медичні системи будуть перенавантажені і кількість летальних випадків зросте через те, що люди з групи ризику не отримають необхідної медичної допомоги.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Фото: vox.com

 

Читайте також: 

Хороші новини: в Україні видужав перший хворий на коронавірус 

Непогані новини про коронавірус

Стратегія, як вижити закладам під час карантину: досвід бара у Гуанчжоу

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi