Путівник Мішлен запустив на своєму YouTube-каналі цикл серій «Зелена зірка в дії» - PostEat

пошук

Путівник Мішлен запустив на своєму YouTube-каналі цикл серій «Зелена зірка в дії»
25-02-2021 0 698

Автор


Путівник Мішлен запустив на своєму YouTube-каналі цикл серій «Зелена зірка в дії», присвячених шефам, чиї заклади отримали Зелену зірку (Green MICHELIN Star) та щиро віддані сталій гастрономії.

У першому епізоді зустрілись з шефом Ерве Бурдоном (Hervé Bourdon), шеф-кухарем закладу Le Petit Hotel du Grand Large з однією зіркою Мішлен, та його дружиною Кетрін, обидва раніше працювали у сфері реклами.

Ерве Бурдон – шеф-кухар самоучка вітає нас у ресторані готелю Le Petit Hotel du Grand Large, чудового закладу з видом на чудовий порт та Атлантичний океан. Сильний прихильник місцевих продуктів, в цьому відео шеф ділиться своїм баченням сталої гастрономії, тоді як його дружина поетично висловлюється про свою любов до натуральних вин.

Ми впевнені, що всі дуже скучили за мандрівками, за чудовими закладами, смачними стравами від креативних шефів, і маємо надію, що дуже скоро зможемо їздити з нашими рідними або друзями у незбутні гастромандрівки. А поки що будемо надихатись колоритними роликами Мішлен та вивчати нові сталі заклади.

Дивіться ролик прямо зараз, впевнені, він буде дуже цікавим для тих, хто цікавиться розвитком гастрономії, новими тенденціями, а також управлінським та підприємницьким досвідом європейських шефів, їх поглядами щодо запровадження сталих принципів у ресторанній сфері.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi