Реліз шоколадного пива Yuengling's Hershey's - PostEat

пошук

Реліз шоколадного пива Yuengling's Hershey's
30-09-2020 0 446


У жовтні минулого року одна з найстаріших пивоварень Америки — Yuengling – заявила про співпрацю з іншою однією з найстаріших та найулюбленіших шоколадних компаній — Hershey’s — задля створення особливого пива. Для Hershey’s та Yuengling це була перша колаборація за все життя існування компаній. 

https://twitter.com/yuenglingbeer/status/1310942418498449411

Було приємно побачити позитивні відгуки наших шанувальників”, — ділиться віце-президент компанії  Yuengling, Дженніфер Юенглінг. Відомості колаборації додало ще й те, що спочатку продукцію можна було придбати лише в окремих штатах. Але відтепер 4.7% ABV пиво можна буде придбати по всій Америці.

Yuengling та Hershey’s багато працювали над розробкою цього пива. Нам хотілось зробити його унікальним, зі справжнім шоколадним смаком  Hershey’s. Компанії об’єднали свій досвід та знання, які були зібрані понад 300 років. Шоколадний портер Yuengling’s Hershey’s виготовляється з інгредієнтів  Hershey’s, включаючи наш особливий вид какао бобів та сироп Hershey’s”, — сказав Ерні Саво, головний директор компанії Hershey’s.

“Ніхто інший не має стільки років досвіду, щоб майстерно об’єднати ці дві компанії для випуску пива з чудово збалансованим смаком солоду та шоколаду”, — додає Дженніфер Юенглінг.

Головна фото: Twitter Yuengling

Читати ще:

Just magic: в Австралії фокусник «матеріалізував» з повітря сім келихів пива

Дослідження: чоловікам варто обмежитись одним келихом пива або вина в день, щоб жити довше

Для виробників крафтового пива України готують нульову ставку акцизного збору

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi