пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Українська система обліку для закладів Poster запустила другий сезон подкасту про ресторанний бізнес «Реве та стогне ресторатор». Організатори розказують, що фішкою другого сезону стануть не тільки онлайн, а й офлайн записи подкасту з відомими українськими рестораторами.
У першому епізоді другого сезону ведучий Сашко Боїм та Лейла Туваклієва поспілкувалася зі Стасом Завертайло — співзасновником кафе-кондитерських Honey та пекарні «Завертайло». Поговорили про ключові продукти в його закладах, любов до високоякісного обладнання та невпевненість під час запуску проєктів. Зокрема, Стас розповів де «найкращий» хліб в Києві, що таке круасан та чим відрізняються дріжджі від закваски.
Подкаст доступний на всіх подкаст-платформах та Youtube-каналі Poster для прослуховування.
Додамо, що у першому сезоні подкасту гостями вже стали Аня Завертайло, Ілля Сьомін, Ігор Сухомлин, Євген Клопотенко, Міралі Ділбазі, Фелікс Безрук, Андрій та Таня Микитин, Володимир Ярославський, Павло Гук, Тимур Габуєв та Аня Козаченко, Женя Білоусов, Сашко Боровський, Володимир Задірака, Олександр та Дар‘я Трофіменкови.
Подкаст «Реве та стогне ресторатор» від Poster, української системи обліку для закладів. В ньому ведучі спілкуються з гостями про ведення бізнесу, маркетинг, тренди в рестораціях, продукти й кухню, успіхи та факапи.
Photo credit: Poster
Читайте також:
Українське зерно почали експортувати через порти Хорватії
Дуже гострі чипси вбили підлітка у США
Держава повинна сприяти розвитку органічного і молочного секторів — Тарас Висоцький
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi