Роботи-кур'єри Domino's Pizza з'явилися в Іспанії - PostEat

пошук

Роботи-кур'єри Domino's Pizza з'явилися в Іспанії
19-05-2023 0 463


Міжнародна мережа піцерій Domino’s Pizza та іспанська компанія Goggo Network запустили п’ять автономних роботів-кур’єрів для доставки піци у місті Алькобендас. Про це повідомляє Food Service Equipment Journal.

Роботи-кур’єри оснащені камерами, радарами та ультразвуковими датчиками, які дозволяють роботу точно розпізнавати та визначати своє місце розташування в режимі реального часу навіть у складних міських умовах. Вони є повністю електричними. Клієнти через програму можуть відстежувати маршрут робота і отримувати текстове повідомлення, коли він ось-ось прибуде. Клієнт також отримає код, щоб відкрити двері робота та забрати замовлення. Після доставки робот самостійно повертається до піцерії.

«Ми дуже раді можливості запропонувати нашим клієнтам цей варіант доставки за допомогою автономних роботів зі штучним інтелектом, що є ознакою нашого прагнення постійного вдосконалення наших послуг за допомогою нових технологій. Цей пілотний тест є частиною ініціатив зі сталої доставки, які реалізує бренд, таких як електричні мотоцикли та велосипеди у центрах великих міст», – зазначила директорка з маркетингу Domino’s Pizza Сільвія Серрано.

Фото: Food Service Equipment Journal

Читайте також: 

У Дніпрі спекли торт у формі рушника

Українські винороби презентували свої найкращі вина на виставці London Wine Fair

Археологи знайшли у Вірменії 3000-річну пекарню

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi