Сервіс доставки їжі Raketa починає роботу в Києві - PostEat

пошук

Сервіс доставки їжі Raketa починає роботу в Києві
08-11-2019 0 1435

Партнери

Автор


Україна вливається в загальносвітовий тренд розвитку food-tech сервісів

Замовлення з київських ресторанів будуть доставляти безкоштовно. 11 листопада в Києві починає роботу сервіс Raketa. Він з’явився в Україні ще до приходу Glovo та Uber Eats, але раніше був доступний тільки в Дніпрі.

Raketa – сервіс доставки їжі з ресторанів. Він почав роботу в березні 2018 року, а тепер став доступний і в столиці. На момент запуску в Києві буде близько 200 кур’єрів (пішо/вело/мото/авто), а доставка здійснюватиметься з більш ніж 70 ресторанів, розташованих в центральних районах міста.

Впродовж 2-3 місяців сервіс Raketa буде працювати в «бета-версії», і за цей час має намір активно розширюватися, покривши весь Київ. Заявлений час доставки – до 60 хвилин, вартість послуги для клієнта — 0 грн, яка збережеться і після завершення тестового періоду роботи.

Raketa – на 100% український проект. Використовуючи світовий досвід і глибоке знання місцевого ринку, компанія має намір забезпечувати в Україні не менше 30% замовлень доставки їжі. Одними з сильних сторін Raketa є служба підтримки для клієнтів та кур’єрів, а також мережа власних кухонь, так званих dark kitchen. Перша з них в тестовому режимі вже працює в районі Бессарабського ринку.

«Мережа власних кухонь дозволить нам замикати всередині компанії все процеси, забезпечувати ідеальний сервіс, а найголовніше здійснювати доставку менш ніж за 30 хвилин. Також ми одні з небагатьох, хто пропонує своїм клієнтам телефонну і онлайн-підтримку для оперативного вирішення будь-яких питань» — розповів Юхимчук Олексій, співзасновник Raketa.

«Raketa має намір кардинально змінити ринок доставки їжі. Ми не обмежуємо мінімальну суму замовлення, а доставка буде безкоштовною для клієнта. І це не демпінг, а бажання зробити сервіс доступним для всіх», — розповів Станіслав Дмитрик, співзасновник Raketa.

Щоб скористатися сервісом Raketa досить мати Android або iOS пристрій та встановити однойменний додаток. При його запуску клієнту відображається меню ресторанів-партнерів, розташованих в радіусі 3 км, замовлення з яких може бути доставлене менш ніж за годину.

 

Про компанію

Raketa – сервіс доставки їжі з ресторанів. Компанія доставила перше замовлення 5 березня 2018. На сьогоднішній день послугами Raketa можна скористатися в Дніпрі та Києві. У 2020 році сервіс має намір зайти ще в 15 міст, після чого почнеться покриття всіх українських міст з населенням понад 200 тис.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi