Шеф-кондитер Букінгемського палацу поділився рецептом великоднього печива - PostEat

пошук

Шеф-кондитер Букінгемського палацу поділився рецептом великоднього печива
13-04-2020 0 1250


Рецепт печива до Великодня опубліковано на офіційній сторінці Букінгемського палацу в інстаграм. У дописі перелічені інгредієнти та додано відео з покроковою інструкцією приготування.

Отже, що знадобиться для «печива від Королеви»:

• 350 г борошна

• 5 г соди

• 10 г меленого імбиру

• 5 г кориці

• 125 г вершкового масла

• 175 г коричневого цукру

• 1 яйце

• 60 г кукурудзяного сиропу

Інгредієнти для глазурі:

• 2 яєчних білків

• 600 г цукрової пудри

• харчовий барвник на вибір

Рецепт:

• Розігрійте духовку до 170ºС.

• Змішайте борошно, соду та спеції. Додайте масло та розмішайте до утворення крихт. Додайте цукор, яйце і кукурудзяний сироп. Перемішайте до утворення однорідного тіста.

• Розкатайте тісто завтовшки 5 мм. Фігурними формами або склянкою сформуйте печиво.

• Покладіть печиво на пергаментний папір чи антипригарний килимок.

• Випікайте 12-15 хв до моменту, як печиво стане золотистого кольору та затвердіє.

• Дочекайтесь, поки печиво охолоне та покрийте глазур’ю.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

The Royal pastry chefs are excited to share their ‘Spiced Easter Biscuits’ recipe with you to enjoy over the Easter weekend. 🐰🐥 Chefs hats at the ready, let us see your creations by tagging #RoyalBakes! Find the full recipe and method below: Biscuit base: 350g plain flour 5g bicarbonate of soda 10g ground ginger 5g cinnamon 125g unsalted butter 175g light soft brown sugar 1 egg 60g golden syrup Icing: 2 egg whites 600g icing sugar Food colouring of your choice! Biscuit Method: • Preheat the oven to 170 C // 340 F • Mix together the flour, bicarbonate of soda and spices in a bowl • Add the diced butter and mix until a crumb texture • Add the sugar • Once all of the above is combined, add the egg and golden syrup • Mix until a dough is formed • Roll the dough to a thickness of 5mm • Use biscuit cutters or a paper pattern to cut into desired shape • Place the biscuits on a non-stick mat, or parchment paper and bake on the middle shelf for 12-15 minutes • Bake until the biscuits maintain their shape when touched and are golden in colour • Cool completely before icing Icing Method: • Add 1 egg white to 600g of icing sugar and beat until smooth • The icing should pipe smoothly and be able to hold when piped as a line • To cover all the biscuits with icing add extra egg white to thin the mixture • Decorate and enjoy! #Easter #EasterBunny

Публикация от The Royal Family (@theroyalfamily)

Сподобалась стаття? Підтримай PostEat донейтом, щоб ми могли продовжити писати цікаві матеріали!

Фото: instagram.com/theroyalfamily/

Читайте також:

Омлет, яєчня та яйця кокот — прості, базові рецепти від шефа Олексія Юсупова

Рецепти легких та корисних страв від Марко Черветті: худнемо до літнього сезону!

Рецепт великодньої паски з рослинних складників

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi