Шеф Олександр Йоурз вдруге представив Україну на Gelinaz - PostEat

пошук

Шеф Олександр Йоурз вдруге представив Україну на Gelinaz
16-02-2024 0 679

Партнери

Автор


Олександр Йоурз — шеф та засновник закладів Yourz Space Bistro та Yourz Asia Bar, 13 грудня вже вдруге представляв Україну у світовому Food Performance заході — Gelinaz!

Gelinaz — це всесвітньо відомий захід Андреа Петріні, на якому фраза «смачна вечеря» набуває нового сенсу. Він проходить кілька разів на рік у найцікавіших і найкреативніших місцях світу. Цей захід по-справжньому кидає виклик сучасним шефам, а для глядачів готує справжню виставу. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Концепція останнього Gelinaz полягала у поєднанні гастрономії та музики під одним дахом. Саме тому Олександр Йоурз разом з шефом Віктором Сідоренко провів вечерю під музичний акомпанемент Юлії Нельсон. Прямо на сцені культурного центру Union в Одесі команда Yourz Band готувала для гостей заходу. Партнерами заходу стала команда Bandol, які надали чудові вина, а також сомельє Олег Кравченко. Протягом вечері також пройшов благодійний аукціон, де було зібрано понад $6500 на тактичну медицину для ЗСУ. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це був неймовірний досвід як для команди, так і для гостей! На один вечір команда Yourz Band відкрила ресторан в абсолютно новій локації та провела вечерю високого класу разом з перфоманс складовою. Про те, як саме це вдалось зробити, команда Олександра Йоурза навіть зняла документальний фільм, з яким можна ознайомитися за посиланням. Розвиваємо українську гастрономію разом!

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi