Що відбувається на Житньому ринку? - PostEat

пошук

Що відбувається на Житньому ринку?
23-10-2023 0 362


19 жовтня Господарський суд Києва розгляне справу між Житнім ринком і колишнім орендарем другого поверху ринку. Про це повідомляє The Village Україна.

Адміністрація Житнього ринку судиться з колишнім орендарем другого поверху з метою стягнути заборгованість за прострочені платежі на 4 мільйони 357 тисяч гривень. Відповідачем є ТОВ «Танджерін», яке представляло ресторани мережі «Рукола» від Tarantino Family та орендувало частину ринку з 2022 року. У Tarantino Family кажуть, що залишили проєкт на Житньому через «корупційні ризики», а в адміністрації – що за час оренди простору ті нічого там не робили, а згодом припинили сплачувати за оренду, накопичуючи борги перед комунальним підприємством. Крім цього, у вересні ТОВ «Танджерін» змінило власника

Водночас після відкриття в 1980 році ринок жодного разу не проходив капітальний ремонт, а кошти на ремонт даху доводиться збирати через благодійні фестивалі.

«Чому таке з Житнім ринком? Тому що тут щороку новий директор або в.о.», – прокоментував ситуацію для The Village Україна чинний директор Житнього ринку Ігор Цеханський. 

Photo credit: Facebook ЖИТНІЙ РИНОК

Читайте також:

Результати Glovo за 5 років в Україні

Дарія Крікунова опублікувала перелік актуальних тенденцій у світі їжі на наступний рік

WINETIME відкриває гастромаркет на вулиці Джона Маккейна

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi