Sotheby's продасть найціннішу в історії аукціону колекцію віскі від одного колекціонера на суму 4,8 мільйона доларів - PostEat

пошук

Sotheby's продасть найціннішу в історії аукціону колекцію віскі від одного колекціонера на суму 4,8 мільйона доларів
09-09-2019 0 2764


27 вересня авторитетний аукціон Sotheby’s відкриє торги на колекцію The Ultimate Whisky Collection — найціннішу колекцію віскі, яка коли-небудь була представлена на аукціоні. Колекція включає не менше 178 пляшок із серії шотландського віскі Macallan Fine and Rare, найціннішим екземпляром з яких є 60-річний Macallan, що має спирти з відомої та цінної діжки № 263. Стартова ціна цього лоту £350 000.

Також в колекції безліч знакових пляшок з найкращих винокурних заводів Шотландії: 50-річний Springbank 1919 року, найстаріший 64-річний Glenfiddich та 4 пляшки щонайменше 50-річного Dalmore. Також колекціонер пропонує пляшку №1 54-річного Bowmore rashing Waves, з яких було випущено лише 12. Всі позиції колекції належать одній людині, яка впродовж останніх двадцяти років збирав ексклюзивні пляшки віскі та скотча. Загальна вартість колекції може сягнути 4,8 мільйона доларів. Аукціон завершиться 24 жовтня.

Фото: Sotheby’s

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi