Студенти з Ужгорода запустили стартап, який прискорить обслуговування в кафе і ресторанах - PostEat

пошук

Студенти з Ужгорода запустили стартап, який прискорить обслуговування в кафе і ресторанах
03-10-2019 0 4490


Чотири студенти з Ужгорода запустили стартап QRWaiter, який покликаний замінити офіціанта та скоротити час очікування замовлення. Ідея в тому, що гостю достатньо просканувати QR-код, щоб не чекати офіціанта та одразу отримати доступ до меню, зробити замовлення, нагадати про час очікування страви і розрахуватись. Все це — онлайн.

Концепція QRWaiter виникла після того, як замовлення авторів проєкту переплутали в одному з ужгородських закладів, повідомляє видання «Карпатський об’єктив». Також автори продукту задумались над тим, як скоротити час очікування гостя в закладі — поки йому дадуть меню, поки приймуть замовлення, винесуть страви і розрахують.

QRWaiter не потребує додатку — гостю треба лише просканувати QR-код і він одразу отримує доступ до меню закладу в браузері телефону на iOS чи Android. Там може зробити замовлення, яке побачить бармен чи кухар в Telegram. Якщо час очікування страви чи напою перевищено — співробітник отримує нагадування.

Наразі  QRWaiter працює в шістьох закладах міста. Тим, хто хоче спробувати систему надається 2-тижневий безкоштовний період. Надалі вартість QRWaiter для закладу, приміром, на 10 столів буде коштувати $20.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi