Just business: Бред Пітт та Анджеліна Джолі випустять рожеве шампанське - PostEat

пошук

Just business: Бред Пітт та Анджеліна Джолі випустять рожеве шампанське
22-01-2020 0 806


Винороб Марк Перрен (Marc Perrin), який виробляє вино під брендом Miraval заявив, що працює над однойменним рожевим шампанським. Співвласники бренду екс-подружжя Пітт та Джолі ймовірно стануть партнерами у новому бізнесі.

Наразі Марк Перрен співпрацює з домом шампанських вин Pierre Péters над проєктом дому, який вироблятиме тільки рожеве шампанське під брендом Miraval.


Деталі проєкту невідомі, але можна припустити, що для виробництва нового шампанського буде застосовуватись метод «кровопускання» («saignée»), коли виноград віддає сік для бродіння під тиском власної ваги. Шампанський дом Pierre Péters таким методом виготовив рожеве ігристе вино Rosé For Albane, яке отримало схвальні відгуки винних критиків.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

More needed #miraval #provence #rosé #roséwine

Публикация от Miraval (@miraval)


Винарня Château Miraval розташована поблизу міста Коррал (Прованс). Тут на площі 30 га вирощують виноград для виробництва вина в межах аппелласьона Côtes de Provence AOC. Бред Пітт і Анджеліна Джолі орендують маєток з 2008 року. 2014 року у каплиці шато відбулась їх церемонія вінчання. Після офіційного розлучення пари у 2019 році досі невідомо, яким чином була вирішена доля винарні та бренду Miraval.

Нагадаймо, що у січні 2019 року Бред Пітт та Хоакін Фенікс відзначили меню на «Золотому Глобусі». Меню 77-ї церемонії вручення премії на 100% було зі страв на основі рослинних продуктів. Також організатори відмовились від пластику для столового приладдя на користь біорозкладних матеріалів та скла.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi