Всеволод Поліщук опублікував чергову добірку новин з ресторанного ринку Львову - PostEat

пошук

Всеволод Поліщук опублікував чергову добірку новин з ресторанного ринку Львову
11-01-2024 0 302


Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук в Instagram поділився новинами з ресторанного ринку Львову: нові відкриття, закриття закладів та інші цікаві гастрономічні новини.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Всеволод Поліщук (@vsevolllod)

«Головна для мене: відкриття Барбари на Сихові замість Бонджорно, Сихів.<…> Уже відвідав, засмакував мезе, пасту Карбонара, мусаку (це мій фаворит) та яблучний пиріг. Одна страва з замовлених не вдалася, власник обіцяв змінити трохи рецептуру. Загалом плюс одне варте уваги місце, не в останню чергу завдяки інтер’єру від @victorsobchuk та меню від Маримо Груп ( @yatsenko.art @budurovych ) Раджу зазирнути на інсту @barbara.lviv

На Братів Рогатинців відкрився цікавий концепт @cloud_taste_lviv Власниця каже, що там страви лише білого кольору, кава з хмаркою, і все готуватиметься з сертифікованої органічної продукції. Як на мене, дуже сміливо, обов’язково зайду підтримати найближчим часом.

18 січня нарешті не лише на доставку запрацює @ayda.lviv з кримською кухнею від @kaplun.volodymyr та @oksana_kaplun Вулиця Шевченка, 19

@nesshum ось-ось перевідкриє Азійський на Січових Стрільців, де був Мамут. Інша концепція, інші меню і настрій. <…> 

@toy.rest  на Луганській, який своїми трьома кухнями, кількома барними меню і музичною програмою кидає виклик Мед Бару.

Можливо, вдасться щось довідатися про ресторан української кухні @ma.restaurant на Лесі Українки, який відкриває @korzun_max (екс-шеф @fami.italy та інших закладів групи).

Тільки ото писав про низку закладів на Малоголосківській, і ось ще два заклади. Скоро в цьому районі, який ще лише в процесі заселення, буде тісніше, ніж на площі Ринок. Згадую, як у 2019 ми почали освоювати вулицю Героїв УПА.

Тим часом на Ринку закрилися Остання Барикада та гастромаркет над нею. Щось не йде на площі Dmytro Borysov. Цікаво почути історію за кулісами», — розповів Всеволод Поліщук.

Photo credits: Instagram vsevolllod

Читайте також:

«Галя Балувана» відкрила перший магазин у США під брендом MultiСook

Реліз кулінарної книги The Authentic Ukrainian Kitchen Євгена Клопотенка заплановано на травень

НАЗК внесло мережу Subway до переліку міжнародних спонсорів війни

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi