пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
До кінця року в 53 точках мережі пекарень Gail’s покупцям запропонують 25 нових продуктів з відходів — від хліба з крихт вчорашніх паляниць до перероблених круасанів.
На початку 2020 року Gail’s запустили 10 нових продуктів, які виготовляють з відходів пекарень.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Це хліб з вчорашніх паляниць, хліб на заквасці, що залишилась після виготовлення сиру, булочки з залишків листкового тіста для круасанів, перероблені круасани тощо.
Part of our Waste Not range, the Ham & Gruyère croissant uses yesterday’s flaky croissants, filled with rich béchamel sauce, honey-glazed ham and gruyère cheese, then baked to perfection. #wastenot pic.twitter.com/oUurLuce9n
— GAIL’s Bakery (@GAILsBakery) February 16, 2020
До кінця року у пекарні обіцяють розробити ще 15 нових страв з відходів. Мета Gail’s — стати пекарнею з нульовими відходами.
We launched our Waste-less Sourdough 2 years ago and since then we have been constantly innovating new ways to reduce our waste and create our #wastenot range. Find out more in The Guardian Online.https://t.co/Q96t6E20uk pic.twitter.com/bmwVvFDul5
— GAIL’s Bakery (@GAILsBakery) March 9, 2020
Читайте також:
Шеф-кухар розповів, як знизити відходи продуктів і залишитись гурманом
Екологи закликають купляти менше їжі, щоб зменшити кількість харчових відходів
«Голландська пекарня 21.3»: тут печуть хліб й печиво люди з синдромом Дауна
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi