У Британії з'явився джин, створений штучним інтелектом - PostEat

пошук

У Британії з'явився джин, створений штучним інтелектом
20-12-2019 0 1283


У Великій Британії випустили джин Monker’s Garkel, який створила нейромережа Ginette. З 70 млн рецептів мережа обрала 20 «найбільш вдалих» з яких люди-експерти обрали найсмачніший.

Джин виготовили на базі ґуральні Circumstance Distillery у Бристолі. Люди надали штучному інтелекту можливість обрати найкращі рецептури з 70 млн варіантів.

Ginette проаналізувала базу та запропонувала 20 рецептів. Люди-експерти обрали з них чотири, а потім два варіанти. З двох фіналістів у дегустації переміг рецепт з використанням ялівцю, коріандру, кореня  дягелю, чорносливу, аґрусу, малини, апельсина, календули та клементину.

Втручання людей було необхідним, бо у штучного інтелекту немає органів чуття, щоб «зрозуміти» правильність свого вибору. Також штучним інтелект обрав назву та розробив дизайн етикетки напою.

Всього було випущено 1000 пляшок Monker’s Garkel. Пляшка напою від «робота-ґуральника» коштує 39 фунтів стерлінгів ($54).

Нагадаймо, що у 2019 році штучний інтелект створив «ідеальний» рецепт віскі, відсіяв проплачені й хейтерські відгуки та склав рейтинг найкращих раменних Токіо, а також почав давати рекомендації людям щодо їх щоденного раціону.

Фото: aigin.io

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi