У Дніпрі пройдуть «Дні австрійської кухні» - PostEat

пошук

У Дніпрі пройдуть «Дні австрійської кухні»
04-11-2019 0 1336


В рамках проєкту «Рік культури Австрія-Україна 2019» ресторани Дніпра готуватимуть страви австрійської кухні. Вторговані гроші витратять на акустичну конструкцію для сцени Дніпропетровської Філармонії.

На офіційній сторінці заходу повідомляється, що оркестр Дніпропетровської філармонії ім. Л.Б.Когана входить до п’ятірки найкращих в країні. Будівля філармонії зведена у 1911-1913 роках. Особливість її конструкції в тому, що під час виступу симфонічного оркестру частина звуку залишається на сцені або йде під купол. Акустична конструкція зробить звук об’ємним, глибоким та концентрованим.

До «Днів австрійської кухні» долучились 10 ресторанів:

• кондитерська Double Decker;
«Миші Бляхера»;
«Артист»;
«Репортер»;
«Coast»;
Winovnik;
Buon Fratelli;
«Хата Подопригора»;
Varburger Bar;
• піцерія First Wave.

Ініціатором акції став ресторатор Руслан Буряк (Double Decker, «Миші Бляхера»). У закладах готуватимуть страви австрійської кухні. Наприклад, у ресторані «Миші Бляхера» можна буде спробувати австрійський гастрономічний сет, а у кондитерській Double Decker готуватимуть яблучний струдель, торт «Захер», марципанові цукерки «Моцарт». Організатори розраховують зібрати за місяць 168 тис. грн на акустичне обладнання. Віддаватимуть у фонд акції від 20 до 100% вторгованих грошей.

Фото: donauturm.at

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi