У Київському кафе Honey отруїлись відвідувачі. У закладі оперативно відреагували - PostEat

пошук

У Київському кафе Honey отруїлись відвідувачі. У закладі оперативно відреагували
28-01-2023 0 1710


У Києві у чотирьох людей, які відвідували кафе-кондитерську Honey, виявили гостру кишкову інфекцію. Співвласниця київської мережі кафе-кондитерських Honey та пекарні «Завертайло» Анна Завертайло вже відреагувала на ситуацію і заявила, що у закладі проводиться перевірка, щоб виявити, що могло викликати гостру кишкову інфекцію.

Розказуємо деталі інциденту, як команда Honey проводить комунікацію та здійснила перевірку харчової продукції та всіх співробітників в закладах.

За даними Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві у Шевченківському районі Києва зареєстровані захворювання на гостру кишкову інфекцію серед споживачів харчової продукції, виготовленої у закладі громадського харчування кафе Honey за адресою: м. Київ, вул. Ярославів Вал, 20.

«Встановлено, що 25 січня 2023 захворіло четверо відвідувачів зазначеного закладу, у тому числі троє госпіталізовані до медичного закладу столиці. Усі захворілі дорослі. Захворювання пов’язують із вживанням страв, що містять курячі яйця», — йдетьсяв повідомленні.

Відомством розпочато епідеміологічне розслідування випадків захворювання.

Співвласниця Honey Анна Завертайло розповіла, що у закладі знають про всі чотири підтверджені випадки отруєння. Натомість не знають їх підтверджених причин.

“Після інформації про підтверджений випадок ми самі терміново викликали санітарно-епідеміологічну службу — перевірили всіх співпробітників закладу і всі продукти. Наразі чекаємо звітів та результатів аналізів, тому кінцевих висновків ще немає. Все ще чекаємо. І цей час тягнеться для мене і всієї команди дуже повільно…”, — написала вона.

За її словами, на кожен продукт та інгредієнт у Honey є сертифікати найвищого рівня. Всі постачальники завжди ретельно перевіряються. Внутрішні процеси налагоджені, відпрацьовані і дотримуються. Продукти у закладі тільки найкращі і тільки сертифіковані. І яйця, якими могли отруїтись, також сертифіковані. На кухнях і виробництві у кафе-кондитерській, як в аптеці. 

“Не все залежить від нас, але все залежне – ми завжди робимо. 

Також, хочу повідомити, що на період розслідування ми припинили приготування яєць пашот у всіх наших закладах, включно з тими, що в зоні безпеки”, — додає вона.

У закладі Honey додали, що з людьми, які отруїлися і до них звернулись — зв’язуються, щоб з’ясувати деталі й допомогти. З ними тримають зв’язок.

Фото: Facebook HONEY. Кафе-кондитерська (Golden Gate)

Читайте також: 

Вчені створили роботизовану руку, яка може брати та розставляти різні продукти

У США почастішали випадки контрабанди яєць

У Новій Зеландії з’явилася кумедна реклама McDonald’s з фразами нетверезих відвідувачів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi