У потязі «Льодовиковий експрес» можна пообідати з красивими краєвидами на Швейцарію - PostEat

пошук

У потязі «Льодовиковий експрес» можна пообідати з красивими краєвидами на Швейцарію
03-02-2023 0 951


«Льодовиковий експрес» – це потяг з великими панорамними вікнами та скляним верхом, який курсує між Церматтом і Санкт-Моріцом у Швейцарії. Маршрут проходить через дивовижні гірські пейзажі та повз об’єкти Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Про це повідомляє Food and Wine.

Потяг проїжджає 291 міст, 91 тунель і перевал Оберальп заввишки 2033 м. «Льодовиковий експрес» називають найповільнішим експресом у світі. Подорож триває 7,5 години. Через великі панорамні вікна можна милуватися засніженими вершинами, ущелинами, віадуками. У поїзді є аудіогід з інформацією про маршрут шістьма мовами.

Потяг оснащений панорамними вагонами, є також вагони-ресторани та переобладнаний вагон-ресторан у стилі ретро для пасажирів, які хочуть випити вина та повечеряти. Під час такої довгої подорожі вам, мабуть, захочеться поїсти, адже одними краєвидами ситий не будеш. Клієнтам потяга пропонується кілька варіантів меню. Можна замовити фірмову страву дня, обід із двох страв або обід із трьох страв. Є також вегетаріанський варіант. Алкогольні та безалкогольні напої доступні за додаткову плату.

Вартість стандартного квитка стартує зі $152, якщо брати маршрут між Церматтом і Санкт-Моріцом.

Фото: Food and Wine

Читайте також: 

На благодійній гастровечері «ВОЄННИЙ МІШЛЕН» було зібрано 787 тисяч гривень на ЗСУ

Jay-Z змінив культуру шампанського

У віці 86 років помер власник виноробні Bodega Colomè Дональд Гесс

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi