У США відкриють мішленівський ресторан з манекенами, щоб гостям не було самотньо - PostEat

пошук

У США відкриють мішленівський ресторан з манекенами, щоб гостям не було самотньо
14-05-2020 0 919


Ресторан-готель Inn at Little Washington (Вірджинія, США) готується до відкриття після карантину і розмістив у залах манекени у ретро-одязі. Власники сподіваються, що це розважить гостей та створить атмосферу велелюдного закладу.

Ресторан Inn at Little Washington приймає гостей у передмісті Вашингтона вже понад 40 років і нагороджений трьома зірками Michelin.

 

 
 
 https://posteat.ua/?p=146827&post_type=news&preview=1&_ppp=634a1420f6
Переглянути цей допис в Instagram
 
 

 

Social Distancing is “INN” style. . #mannequin #michelinrestaurant #forbestravelguide #relaischateaux #michelin3stars #luxuryhotel #visitvirginia #theinnatlittlewashington

Допис, поширений The Inn at Little Washington (@innatlittlewash)

Коронавірус поставив на паузу роботу колективу, але зараз команда готується до відкриття. Офіціанти обслуговуватимуть гостей у масках з посмішкою Мерилін Монро та вольовим підборіддям Джорджа Вашингтона. А ще гостей у залах чекатимуть манекени в одязі середини XX ст.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

A few pictures from our collaborative Saint Patrick’s Day celebration with Ballyfin Demesne. . #worlds50best #relaischateaux #michelinguide #ballyfin #theinnatlittlewashington

Допис, поширений The Inn at Little Washington (@innatlittlewash)

«Мені завжди подобалися манекени — їм все подобається, ніколи не скаржаться на сервіс та їжу», — пояснює шеф-кухар та власник закладу Патрік О’Коннелл (Patrick O’Connell). Щоб зал не виглядав порожнім, О’Коннел посадив за столи манекенів, які зображають відвідувачів післявоєнних 40-х років. На думку шефа, закінчення карантину таке ж свято, як і закінчення війни. Костюми взяті на прокат у місцевому театрі. Заклад планує відкритись 29 травня, але згідно з новими правилами обслуговування майже удвічі скоротить кількість гостей у залах.

Фото: Instagram Inn at Little Washington

Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!

Читайте також:

ВООЗ: новий коронавірус може ніколи не зникнути

Засновник Ulichnaya eda про майбутнє гастрофестивалів після коронавірусу

У Швеції відкриють безконтактний ресторан на один стіл у чистому полі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi