У Великобританії з'явився додаток зі знижками на здорову їжу для молоді - PostEat

пошук

У Великобританії з'явився додаток зі знижками на здорову їжу для молоді
25-05-2021 0 724


На офіційному сайті SMASH зазначено, що це безкоштовний додаток, який надає молоді ваучери та промо-коди на сотні продуктів здорової їжі.

Програму можуть безкоштовно завантажити користувачі віком від 13 до 24 років на iOS та Android. Щоб почати користуватись знижками, користувачі повинні зробити селфі, щоб пройти сканування віку обличчя, яке використовує технологію Yoti.

Доступ до знижок на здорову їжу можна отримати за допомогою сканування QR-коду, онлайн-кодів продуктів, доставлених до ваших дверей, або надрукованих заздалегідь ваучерів, щоб використовувати їх як готівку у великих супермаркетах.

Фото:  Play Store

Всі продукти, які перелічено в додатку Smash, відповідають структурі поживних речовин, розробленій дієтологом Дженні Росборо. Також меню можна відфільтрувати за ціною, продавцем та будь-якими дієтичними вимогами.

Smash почав працювати у Великобританії лише минулого тижня. Наразі доступні знижки на понад 300 продуктів від 55 брендів продуктів харчування. Серед відомих брендів додаток підтримали Graze, Whitworths, Ugly Drinks, This, Meatless Farm та Deliciously Ella. Також за допомогою QR-код можна отримати знижки у ресторанах Zizzi, Yo Sushi та Tortilla.

Цікаво, що розробкою Smash керував колишній директор KFC Кріс Холмс. «Молодь хоче здоровішої, більш збалансованої їжі, але вони не можуть вибрати це, якщо корисна їжа недоступні. Нам потрібно полегшити молоді шукати кращу їжу, яка є такою ж доступною та бажаною для вживання, як шоколад та чипси — і тут Smash допомагає”, — пояснив Холмс.

Він додав, що запуск додатку є важливим кроком на благо молоді.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi