Україна була представлена на Фестивалях хліба та гастрономії у Брюсселі - PostEat

пошук

Україна була представлена на Фестивалях хліба та гастрономії у Брюсселі
10-05-2023 0 437


6 та 7 травня на площі Шумана у Брюсселі відбулися Фестивалі хліба та гастрономії. На заходах був представлений стенд з українськими стравами, які були приготовані представницями Об’єднання українок в Бельгії. Про це у Facebook повідомило Посольство України в Бельгії.

«Багато країн представили свою майстерність з випікання хліба та найсмачніші страви своєї кухні. Звісно, що для нас найбільшою гордістю був український стенд. Тут бельгійські гурмани та гості столиці могли скуштувати запашну українську випічку, млинці, борщ, деруни з грибною підливою, банош з бринзою та шкварочками, варенички зі сметанкою, горілку, медовуху, квас, узвар та багато-багато інших смаколиків української кухні», – йдеться в дописі.

Посольство України в Бельгії висловило велику вдячність голові Об’єднання українок в Бельгії Наталії Осташ і всім господиням, які невтомно готували страви та два дні пригощали всіх охочих. Окремі слова вдячності висловлені всім організаторам цих фестивалів за надану можливість представити український стенд і за незмінну підтримку України та українців.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium 

Читайте також:

Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк створили обіди тривалого зберігання

RICH PARK у Вінниці: екопростір відпочинку для всієї родини

В Австралії жінка вижила у хащах завдяки вину та льодяникам

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi