Український кухар Юрій Ковриженко отримав звання Ambassador of Taste for the Global Gastronomy - PostEat

пошук

Український кухар Юрій Ковриженко отримав звання Ambassador of Taste for the Global Gastronomy
07-05-2021 0 1512


Досвідчений та амбітний український шеф-кухар Юрій Ковриженко отримав почесну міжнародну кулінарну нагороду від авторитетної міжнародної організації та отримав звання Ambassador of Taste for the Global Gastronomy.

YURII KOVRYZHENKO | World-famous Chef & Representative for Ukraine | is announced as an official AMBASSADOR OF TASTE FOR…

Опубликовано Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy Понедельник, 3 мая 2021 г.

Юрій Ковриженко давно працює над іміджем української кухні на світовому рівні в рамках кулінарних заходів у всьому світі, відкривав українські ресторани за кордоном, працюючи з фермерами та місцевими виробниками, одночасно модернізуючи українську кухню.

Одним із його яскравих кулінарних рішень було поєднання українських національних традицій з молекулярною гастрономією. В результаті зображення молекулярного борщу Юрія було включено до Червоного гіда Michelin та кулінарного журналу CHEF.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Yurii Kovryzhenko (@yurii_kovryzhenko)

Це вже не перша нагорода шефа — він має звання володар нагороди Global Chef Award 2017. Вітаємо Юрія із міжнародним визнанням його досягнень та бажаємо успіхів!

До речі, редакція PostEat вже запитувала у шефа, як народилась ідея відкриття ресторанів української кухні за межами країни, як сприймають нашу кухню за кордоном та чи можна їсти вареники з соєвим соусом.

Фото: Faceboook Iurii Kovryzhenko

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi