пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Досвідчений та амбітний український шеф-кухар Юрій Ковриженко отримав почесну міжнародну кулінарну нагороду від авторитетної міжнародної організації та отримав звання Ambassador of Taste for the Global Gastronomy.
YURII KOVRYZHENKO | World-famous Chef & Representative for Ukraine | is announced as an official AMBASSADOR OF TASTE FOR…
Опубликовано Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy Понедельник, 3 мая 2021 г.
Юрій Ковриженко давно працює над іміджем української кухні на світовому рівні в рамках кулінарних заходів у всьому світі, відкривав українські ресторани за кордоном, працюючи з фермерами та місцевими виробниками, одночасно модернізуючи українську кухню.
Одним із його яскравих кулінарних рішень було поєднання українських національних традицій з молекулярною гастрономією. В результаті зображення молекулярного борщу Юрія було включено до Червоного гіда Michelin та кулінарного журналу CHEF.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Це вже не перша нагорода шефа — він має звання володар нагороди Global Chef Award 2017. Вітаємо Юрія із міжнародним визнанням його досягнень та бажаємо успіхів!
До речі, редакція PostEat вже запитувала у шефа, як народилась ідея відкриття ресторанів української кухні за межами країни, як сприймають нашу кухню за кордоном та чи можна їсти вареники з соєвим соусом.
Фото: Faceboook Iurii Kovryzhenko
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi