Ukrainian BEEF Selection — шлях до найкращої колекції українських стейків - PostEat

пошук

Ukrainian BEEF Selection — шлях до найкращої колекції українських стейків
02-04-2024 0 245

Партнери

Автор


Трохи статистики про імпорт українського мʼяса

У січні-жовтні 2023 року Україна експортувала 15,47 тисячі тонн ВРХ живою вагою на суму 24,41 млн дол. Це на 3% більше, ніж торік, у натуральних обсягах, але виторг за поставлений товар скоротився на 16%. Про це повідомляє Асоціація виробників молока з посиланням на дані Держстату. 

У перший місяць року Україна експортувала ВРХ живою вагою в обсязі 568,55 т. Виторг склав $1,51 млн (-187% до грудня і -306% до січня). Всі постачання були спрямовані до Лівану. У середньому можна казати про  550-750 тонн на місяць, що приблизно 1000-1500 голів. 

Тут важливо звернути увагу, що експортується найкраще мʼясо українських виробників, яке дуже високо цінується за кордоном. 

До чого тут ресторан BEEF? 

Ми хочемо залишити частину цього мʼяса в Україні, закрити повний цикл – організувати ланцюг виробництва стейків в Україні та контролювати всі етапи виробництва від поля до столу. Саме тому у нас в ресторані з’явився продукт Ukrainian BEEF Selection. Ми цінуємо роботу та зусилля українських фермерів, беремо участь у вирощуванні нового поголівʼя та готові сплачувати чесну вартість за українську продукцію. 

Наша головна ціль на 2024 рік в BEEF — вивести український яловичий стейк на рівень світових стандартів якості та смаку. Створити найкращу колекцію стейків. У світі існують відомі виробники з десятирічним досвідом, але в Україні завдання складніше. 

Трошки механіки, як саме це відбувається

Ми з особливою увагою обираємо ферми, де вирощують бичків і теличок з найкращою комбінацією генетики. Кожну голову наш спеціаліст відбирає особисто та контролює її вік, вагу і стан. Ми маємо можливість простежити кожен стейк до конкретної тварини. Кожен відруб марковано унікальним номером, що надає детальну інформацію про її походження. Ми забезпечуємо безстресовий транспорт та забій завдяки найкращим сертифікованим операторам ринку.

Після того, як м’ясо дозріває на каркасі протягом 14 днів, воно готове для вирізання стейків. Для досягнення найкращого смаку ми продовжуємо дозрівати стейки методом сухого дозрівання у нашому ресторані протягом 21, 35 та 60 днів. Після завершення цього процесу ми проводимо контрольну дегустацію, після якої м’ясо може бути включене в меню.

Ukrainian BEEF Selection – це розділ в меню стейків, який став особливим етапом для нас, наших гостей і ресторанного ринку Україні загалом.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi