«Укрзалізниця» відправила перший Food Train на Харківщину - PostEat

пошук

«Укрзалізниця» відправила перший Food Train на Харківщину
27-11-2023 0 289


Автономний поїзд-кухня Food Train, організований АТ «Укрзалізниця» за підтримки фонду Говарда Баффета, 23 листопада виконав перший гуманітарний рейс до прифронтових регіонів Харківщини. Про це «Укрзалізниця» повідомляє у Facebook.

Цей унікальний поїзд-кухня у День подяки вирушив до Харкова та Ізюма аби приготованими у ньому святковими стравами подякувати тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону втриматись і продовжити рух до перемоги: працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам. Страви, а це запечена індичка, картопля та гарбузовий пиріг, з Food Train також були передані до мешканців міст, які потребують забезпечення їжею, волонтерами Save Ukraine.

«Укрзалізниця запустила черговий соціальний проєкт, який реалізовано разом з Фондом Говарда Баффета. Символічно, що Food Train вирушив у перший рейс у День подяки. Сьогодні ми хочемо подякувати нашим військовим та тим, хто кожного дня рятує цивільне населення у прифронтовій Харківщині. Це медики, поліцейські, працівники ДСНС, саме до них поїде наш поїзд та повезе святкові страви. Також хочу привітати американський народ, з Днем подяки, який сьогодні наповнений ще й додатковим змістом. Ми вдячні вам і всьому демократичному світу за підтримку», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Побудова та функціонування поїзда повністю фінансуються Фондом Говарда Баффета (The Howard G. Buffett Foundation). 

Сам Говард Баффет, який є регулярним пасажиром «Укрзалізниці», на відправленні поїзда зазначив: «Так фантастично бачити інновації, які допомагають українцям. Працівники Укрзалізниці — це неймовірні патріоти, які ведуть свою країну через війну, допомагають усіма способами, які тільки можна собі уявити. Планую в грудні зробити заїзд на Food Train та запропонувати їжу всім українцям уздовж лінії фронту. Перемога буде, і Укрзалізниця зробить значний внесок»!

Команда кухарів приготувала у Food Train 1720 порцій їжі за цей час: завдяки волонтерам Save Ukraine її отримали, зокрема, ті, хто вимушено виїхав зі своїх домівок через повномасштабне вторгнення.

Photo credits: Facebook Укрзалізниця — Ukrzaliznytsia 

Читайте також: 

Новий заклад. Львів: міське кафе CODE у Futura Hub

Безоплатна програма розвитку інноваційних рішень у сфері Agri Food

KFC в Іспанії випустила парфуми у формі курячої ніжки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi