«Устрична Скіфії Одеса» відкрилась в п’ятизірковому комплексі Maristella Marine Residence - PostEat

пошук

«Устрична Скіфії Одеса» відкрилась в п’ятизірковому комплексі Maristella Marine Residence
02-05-2024 0 193


Одним із головних трендів у сучасному ресторанному світі залишаються колаборації. На минулому тижні про своє об’єднання оголосили засновник шеф-клубу при Асоціації шеф-кухарів Півдня України USCA CHEFS CLUB, керуючий партнер-ресторатор Maristella Marine Residence (Одеса) — Дмитро Яіцький та відомий український фермер, засновник устричної ферми. «Устриці Скіфії» та «Ойстервіль» — Андрій Пігулевський.

Тож на 10-й станції Великого Фонтану, на самому березі моря, на території 5* готельно-ресторанного комплексу Maristella Marine Residence, розпочала свою роботу “Устрична Скіфії Одеса”. Тут облаштували відкритий літній та закритий цілорічний ресторан, який працюватиме в тому ж концепті.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У меню закладу представлені крафтові устриці Скіфії, локальна тилігульська кефаль і бичок-зеленчак, виноградні равлики, які приїжджають до ресторану прямо з берега Тилігульського лиману (с. Кордон), де і розташована устрична ферма “Ойстервіль”. Також у меню представлені одеські спеціалітети, страви на відкритому вогні та десерти.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Як розповідають власники, головним показником якості устриці, що суттєво впливає на її смак, є відстань між місцем вилову та місцем її споживання. Так, локальна устриця, вирощена за всіма світовими стандартами, завжди виграватиме в смаку у популярних імпортних видів.

«Ми відкрилися у максимально простому концепті, асортименті та навіть ціновій політиці повністю ідентичної концепції та сезонності устричної ферми “Ойстервіль”. Наше завдання привернути увагу до локальної устриці трохи іншого сегменту гостей, розвинути та підняти рейтинг локальної устриці на якісно новий рівень. Мені подобається розповідати і відкривати щось нове досвідченим гостям, що бували в різних країнах світу і мали колосальний гастрономічний досвід», – коментує Дмитро Яіцький.

Фото надані Дмитром Яіцьким

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi