Де відсвяткувати особливий день народження в Києві - PostEat

пошук

Де відсвяткувати особливий день народження в Києві
11-03-2020 0 176


Де відсвяткувати особливий день народження в Києві, шукала редакція PostEat. На підготовку до дня народження необхідно витратити чимало часу та зусиль, щоб підібрати особливий заклад для цієї події. Обираючи ресторан для святкування дня народження, варто враховувати всі деталі — яка кухня подобається імениннику, скільки гостей запрошено, яка розважальна програма запланована.

Редакція PostEat розповідає про 6 закладів в різних районах столиці з концептуальними інтер’єрами, смачною кухнею і відмінними рішеннями для різних форматів святкування.

Alaska

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (264–745 грн), паста та ризото (248-830 грн), риба і морепродукти (420–3500 грн).

Страви: тартар із дорадо з трюфельним соусом та гуакамоле – 320 грн, тунець татакі з тартаром з авокадо – 380 грн, жульєн з крабом, сиром і грибами – 867 грн, бефстроганов з пюре – 480 грн, морські гребінці з соусом шампань – 768 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, ALASKA – 230 грн, Benny Benson – 190 грн, Klondike – 250 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.

Alaska Kyiv — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкрита тераса, окрему кімнату для куріння та гримерну. Ви можете відсвяткувати день народження в основній залі на першому поверсі з величезними вітражними вікнами, запросивши до 40 гостей (без закриття ресторану), або розміститись на другому поверсі вздовж балкона (до 30 гостей). Для камерного свята підійде VIP-зала на другому поверсі, де комфортно відпочинуть до 12 гостей. Також ви можете орендувати для свята увесь ресторан та гучно відзначити важливу дату, запросивши на банкет до 120 гостей (до 300 у форматі фуршету). Приміщення ресторану легко задекорувати під будь-яку концепцію свята. Традиційно усіх іменинників в Alaska Kyiv вітають герої улюблених мультфільмів — під музичний супровід вони заходять до зали з яскравими феєрверками та солодким подарунком.

Queen

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (390–1720 грн), салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), десерти (180–340 грн).

Страви: тонкацу телятина з йогуртом та шпинатом – 405 грн, теплий салат з морепродуктами та соусом шампань – 830 грн, камамбер із трюфельним медом, запечений в печі – 420 грн, гребінці далекосхідні в печі/на грилі – 540 грн/100 г, пінза з мортаделою та трюфельним шпинатом – 420 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертнакарта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Унікальний комплекс QUEEN з перших хвилин занурює вас у атмосферу свята та гастрономічних задоволень. Загальна площа комплексу Queen — 4200 м2, на яких створено lobby bar, ресторан, караоке та ballroom. Кожен з просторів комплексу має свої особливості, які здатні перетворити ваше свято на незабутню подію. Ви можете влаштувати гучне свято із яскравим шоу та зірковим концертом у панорамному ballroom, де поєднано ресторан з оглядовою терасою та концертну локацію — в залі є сцена, професійний звук та освітлення, встановлено акробатичні підвіси та басейн під прозорим склом. У ресторані на другому поверсі ви можете організувати вишуканий банкет у колі близьких та друзів. Запальну вечірку з танцями та співами до самого ранку можна провести у караоке залі, який до речі пряцює кожен день з 23:00. В кожній з локацій ресторанного комплексу QUEEN діє власне меню, яке створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, разом із бренд шефом Bulldozer Group Сергієм Юрчишиним. В ballroom представлені страви авторської, японської та української кухні, а також крудо-бар. В ресторані гостям пропонують страви з італійської та дров’яної печі, а також свіжі морепродукти з льодовика: далекосхідного гребінця, восьминога, лобстерів, морських їжаків та багато інших делікатесів. До страв завжди можна обрати авторські коктейлі від шеф-бармена Олега Якобенко або обрати щось з винної коллекції.

Razzle Dazzle

Де: вул. Грушевського, 9Б

Бюджет: ₴₴₴. Тартар, карпачо, крудо (230–350 грн), салати (200–600 грн), риба і морепродукти (100–520 грн/100 г).

Страви: морські гребінці на зеленому пюре з трюфельним соусом – 350 грн, брускета з запеченим ростбіфом та мусом з анчоусів – 145 грн, чорне ризото з каракатицями та кальмарами – 250 грн, лемонсоль з картопляним пюре та соусом з мідій – 500 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторанний арт-проект, знаходиться в центрі міста, співвласник ресторану Максим Пустовойт, шеф-кок Юрій Ткаченко, середземноморська кухня, дизайнерський інтер’єр від Loft Buro, перфоманс-шоу.

Razzle Dazzle — ресторанний арт-проект, який позиціонують як «космополітичний лайнер». Заклад розташований у двоповерховій будівлі з панорамними вікнами, де на першому поверсі облаштували великий контактний бар, за ним  винотеку, поруч із баром місце для діджея та танцпол, а вздовж вікон столи для гостей. Razzle Dazzle зробили акцент на шоу і різні перфоманси за участю професійних танцюристів і акторів, які будуть показуватися вечорами. Загальна площа «лайнеру» — 1600 квадратних метрів, зараз тут зручно розміщаються 250 гостей, а влітку відкриють дві тераси та ще одну залу.

Saperavi

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (240–430 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: салат із ростбіфом під горіховим соусом – 260 грн, смажений сулугуні з томатами – 155 грн, форель, фарширована шпинатом та сьомгою – 400 грн, люля-кебаб із яловичини з сулугуні – 250 грн.

Напої: Dakishvili Family Selection Red – 2320 грн/750 мл, «Сапераві Шато Мухрані» –215 грн/150 мл, Cava Jaume Serra Brut Natur – 200 грн/150 мл.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку, і вдало поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану. В основній залі ресторану із затишним каміном можна розмістити до 140 гостей. Крім основної зали, в Saperavi є дві окремі кімнати різної стилістики. Одна з них виконана в темних, стриманих тонах і є ідеальним рішенням для чоловічого свята. Друга окрема зала — сімейна, виконана в світлих тонах з ніжним квітковим принтом на стінах; саме тут найчастіше проводять сімейні свята. У кожній з цих зал можуть комфортно розташуватися 10-12 гостей.

Havana

Де: Набережне шосе, 28

Бюджет: ₴₴₴. Салати (120–554 грн), піца (149–399 грн), основні страви (265–585 грн).

Страви: креветки фрі з кокосом і манговим діпом – 223 грн, качина ніжка з ананасом – 354 грн, бурата з копченою оливковою олією та томатами, пудрою з базиліка – 198 грн, паштет із маринованих оливок з трюфельною олією – 135 грн.

Напої: авторський імбирний чай – 120 грн, лимонад юдзу-ванілла – 80 грн, коктейль «Брамбл» – 120 грн.

Деталі: ресторан сучасної європейської кухні, знаходиться на Дніпрі, панорамний краєвид, кілька поверхів, вишуканий інтер’єр, авторська кухня, шеф-кухар Олександр Зеров, кубинське меню від шефа, власна випічка, піца з дров’яної печі, велика ігрова дитяча кімната, майстер-класи, жива музика, резерв столів, парковка.

Havana — ресторан сучасної європейської кухні на набережній Дніпра з чудовим краєвидом. Ресторан заворожує стильним інтер’єром з яскравими елементами в декорі та розписом на стінах у тропічному стилі. В меню — різноманітні страви з максимально насиченими і оригінальними смаками від шеф-кухаря ресторану Олександра Зерова. У ресторані є зала з шоу-кухнею, основна зала, камерна банкетна зала та дві великі банкетні зали на 2-му поверсі з панорамним видом на Дніпро. Ви можете обрати зручну залу в залежності від кількості гостей та спланувати меню з авторських європейських страв або позицій зі спеціального меню в стилі Havana.

COIN

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (210–550 грн), салати (240–650 грн), десерти (150–1100 грн).

Страви: карпачо з телятини – 450 грн, фреш рол з крабом – 460 грн, фуа-гра з кюлі з малини – 650 грн, кальцоне з морепродуктами, руколою та лимонним базиліком – 960 грн, каре молочної телятини WOK в устричному соусі – 480 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розташований в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основній залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зала.

Ресторан COIN — це місце, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю закладу. У COIN гості можуть розміститися в просторій основній залі, на мальовничій терасі або в багатофункціональній VIP-залі на 20 персон — прекрасний варіант для зустрічі великою компанією або проведення закритого заходу. Загальна площа ресторану більше 1000 кв. м., що дозволяє проводити масштабні заходи різних форматів на високому рівні.

 

Фото: Alaska, Queen, Razzle Dazzle, Saperavi, Havana, COIN

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi