В аеропорті Стамбула купили пляшку японського віскі за понад $550 тисяч - PostEat

пошук

В аеропорті Стамбула купили пляшку японського віскі за понад $550 тисяч
19-01-2022 0 759


В стамбульському аеропорту в магазині The Unifree Duty Free неоголошений покупець купив пляшку японського віскі The Yamazaki 55 Year Old за $559 200. Про це повідомляє винокурня Suntory.

Пляшка була виставлена на торги в магазині безмитної торгівлі. Вісім людей подали свої пропозиції, і ставка $559 200 перемогла.

«Ці торги є доказами того, що деякі продукти можуть допомогти досягти приголомшливих результатів для роздрібної торгівлі в аеропортах. І що аеропорт Стамбула є ідеальним місцем, щоб запропонувати раритети, як-от The Yamazaki 55 Year Old. Для особливо вимогливих міжнародних клієнтів”, — сказав генеральний директор Unifree Duty Free Алі Сенхер.

Віскі Yamazaki 55 Year Old є найстарішим односолодовим віскі в історії винокурні House of Suntory.

Алкогольний напій присвячено періоду Сєва у 1960-х роках, коли в історії Японії відбувалися значні зміни. У пляшках представлено віскі 1964. Напій витриманий в бочці з білого дуба, з додаванням віскі 1960, витриманого в бочці з дуба мізунара. 

Віскі було розлито по пляшках у 2020 році. Всього було випущено 100 пляшок. Кожна з них представлена в коробці, прикрашеній традиційним японським стилем деревообробки з використанням золотого напилення і чорного лаку.

Фото: Suntory

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi